Përshëndetje,, si mund të ndihmojmë?
Si të anulosh ose ulësh nivelin nga Premium
Nëse je regjistruar direkt me ne, mund ta anulosh ose ulësh nivelin nga Premium në internet në llogarinë tënde SkyShowtime.
Anulimi i Premium
- Shko te Planet dhe pagesat
- Kliko te plani nën Menaxho planin, për shembull "Premium - mujor"
- Në faqen e re, lëviz poshtë te LIDHJE TË SHPEJTA dhe kliko Anulo (teksti i kuq me një kryq të kuq pranë tij)
- Kliko Vazhdo (butoni vjollcë) në çdo faqe pas asaj derisa të mbërrish në faqen me opsionin Konfirmo anulimin.
Çfarë ndodh me ofertat e mia?
Ke të drejtë të anulosh abonimin në çdo kohë, por ki parasysh se do të humbësh ofertën promocionale. Megjithatë, nëse një periudhë minimale angazhimi aplikohet për abonimin tënd, anulimi do të hyjë në fuqi në fund të asaj periudhe.
Anulo debitimin tënd direkt
Mos harro të anulosh çdo debitim direkt që mund të kesh vendosur me bankën tënde për të paguar SkyShowtime. Për më tepër, nëse je duke shijuar një ofertë të dedikuar, do të faturohesh deri në fund të periudhës së angazhimit.
Sa kohë mund të vazhdoj të shikoj pas anulimit?
Mund të shikosh përmbajtje deri në fund të ciklit tënd të faturimit, qoftë ky abonim mujor, vjetor, apo i dedikuar. Pas anulimit, do të të dërgohet një email konfirmimi në adresën tënde të regjistruar të emailit, i cili do të të njoftojë për sa kohë do të jesh në gjendje ta përdorësh shërbimin. Gjithashtu, llogaria jote në SkyShowtime do të mbetet aktive, kështu që mund ta rinisësh abonimin në çdo kohë.
Ulja e nivelit nga Premium
- Shko te Planet dhe pagesat
- Prek Ndrysho planin nën LIDHJE TË SHPEJTA. Do të hapet një faqe e re që tregon planet e disponueshme
- Zgjidh një plan, pastaj kliko Ndrysho planin
- Përfundo pagesën për të finalizuar ndryshimin.
Kur do të hyjë në fuqi ulja e nivelit?
Kur e ul nivelin, do të hyjnë në fuqi në fund të ciklit aktual të faturimit. Deri atëherë, mund të vazhdosh të shijosh përfitimet e planit Premium.
Si ta ndryshoj mënyrën time të pagesës para uljes së nivelit?
1. Shko tePlanet dhe pagesat
2. Nën LIDHJE TË SHPEJTA, kliko Përditëso mënyrën e pagesës
3. Zgjidh mënyrën tënde të preferuar të pagesës dhe ndiq udhëzimet në ekran.
Nëse informacioni yt i pagesës është i fshehur:
- Prek Shfaq nën Siguri e përmirësuar
- Ne do të dërgojmë një kod njëpërdorimësh në adresën tënde të emailit të regjistruar
- Vendos kodin njëpërdorimësh te Siguri e përmirësuar dhe dorëzoje
- Kliko Përditëso mënyrën e pagesës dhe ndiq udhëzimet.
A i ruaj zbritjet e mia nëse e ul nivelin?
Jo. Kur e ul planin tënd, do të humbësh përgjithmonë çdo ofertë ose ulje të aplikuar aktualisht në llogarinë tënde, përveç nëse je duke përfituar nga një ofertë me periudhë të angazhuar – në këtë rast, ndryshimi nuk hyn në fuqi deri në fund të periudhës së angazhimit.
Na ndihmo të përmirësojmë artikujt tanë. A ishte e qartë kjo?