Hej,, hvordan kan vi hjælpe?
Sådan afmelder eller nedgraderer du fra Premium
Hvis du har tilmeldt dig direkte hos os, kan du afmelde eller nedgradere fra Premium online via din SkyShowtime-konto.
Afmelding af Premium
- Gå til Abonnementer og betaling
- Klik på dit abonnement under Administrer dit abonnement, for eksempel "Premium – månedsbasis"'
- På den næste side skal du scrolle ned til HURTIGLINKS og klikke på Afmeld (rød tekst med et rødt kryds ved siden af)
- Klik på Fortsæt (lilla knap) på hver side, indtil du når til en side med muligheden Bekræft afmelding.
Hvad sker der med mine tilbud?
Du har ret til at afmelde dit abonnement til enhver tid, men vær opmærksom på, at kampagnetilbuddet går tabt. Men hvis der gælder en minimumsbindingsperiode for dit abonnement, træder afmeldingen i kraft ved periodens udløb.
Afmeld betalingsservice
Husk at afmelde eventuel betalingsservice, du måtte have oprettet hos din bank for at betale for SkyShowtime. Derudover vil du, hvis du har et tilbud med bunden periode, blive faktureret indtil slutningen af den bundne periode.
Hvor længe kan jeg fortsætte med at streame, efter jeg har afmeldt mit abonnement?
Du kan stadig se indhold, indtil din faktureringsperiode slutter, uanset om det er et månedligt, årligt eller bindende abonnement. Når du har afmeldt abonnementet, vil du modtage en e -mailbekræftelse på din registrerede e-mailadresse, som fortæller dig, hvor længe du har adgang til servicen. Din SkyShowtime-konto forbliver aktiv, hvilket betyder, at du kan genstarte dit abonnement når som helst.
Nedgradering fra Premium
- Gå til Abonnementer og betaling
- Tryk på Skift abonnement under HURTIGLINKS. Dette åbner en ny side med de tilgængelige abonnementer
- Vælg et abonnement, og tryk derefter på Skift abonnement
- Gennemfør betalingen for at færdiggøre ændringen.
Hvornår træder nedgraderingen i kraft?
Når du nedgraderer, træder ændringerne i kraft ved udløbet af din nuværende faktureringsperiode. Indtil da kan du fortsat drage fordel af dit Premium-abonnement.
Hvordan ændrer jeg min betalingsmetode inden en nedgradering?
1. Gå til Abonnementer og betaling
2. Under HURTIGLINKS skal du klikke på Opdater betalingsmetode
.3 Vælg din foretrukne betalingsmetode, og følg instruktionerne på skærmen.
Hvis dine betalingsoplysninger er skjult:
- Tryk påDeaktiver skjulunder Øget sikkerhed
- Vi sender en engangskode til din registrerede e-mailadresse.
- Indtast engangskoden i Øget sikkerhed, og indsend
- Klik på Opdater betalingsmetode, og følg instruktionerne.
Beholder jeg mine rabatter, hvis jeg nedgraderer?
Nej. Når du nedgraderer dit abonnement, mister du alle tilbud eller rabatter, der i øjeblikket gælder på din konto, medmindre du har et tilbud med bunden periode – i så fald træder ændringen ikke i kraft før slutningen af den bundne periode.
Hjælp os med at forbedre vores artikler. Var artiklen forståelig?