Help Center

Sådan skifter du til den årlige betalingsplan

Sådan skifter du til en anden betalingsplan på webstedet

Hvis du oprindeligt tilmeldte dig på vores websted skyshowtime.com og ønsker at skifte til den årlige betalingsplan, skal du først annullere din nuværende månedlige betalingsplan. Derefter kan du gentage abonnementsprocessen og vælge den årlige betalingsplan under tilmeldingsprocessen.

Sådan skifter du til en anden betalingsplan i App Store

Hvis du vil skifte fra den månedlige til den årlige betalingsplan, skal du følge disse enkle trin:

1. Åbn appen "Indstillinger" på din enhed.
  2. Tryk på dit navn, og vælg derefter "Abonnementer".
  3. Vælg SkyShowtime-abonnementet.
  4. Klik på knappen "Annuller abonnement".
  5. Bekræft din annullering.
  6. Tilmeld dig et årligt abonnement.

Sådan skifter du til en anden betalingsplan i Google Play Store

Sådan skifter du fra den månedlige til den årlige betalingsplan:

1. Åbn Google Play Butik på din enhed.
  2. Tryk på avataren øverst til højre, gå til "Betalinger og abonnementer", og vælg "Abonnement".
  3. Vælg SkyShowtime-abonnementet.
  4. Klik på knappen "Annuller abonnement".
  5. Bekræft din annullering.
  6. Tilmeld dig et årligt abonnement.