Kan ikke bekræfte eller opdatere min e-mailadresse på grund af en tastefejl

Tastefejl kan forekomme!

Hvis du kom til at lave stavefejl i din e-mailadresse, da du tilmeldte dig SkyShowtime, og du hverken kan bekræfte eller opdatere den, så kontakt os, så hjælper vi dig med det.

Bekræftelse af din SkyShowtime-e-mailadresse er den bedste måde at bekræfte, at alle vigtige service-e-mails når frem til din indbakke. Sådan gør du:

1. Log ind på din SkyShowtime-konto.
  2. Kan du se meddelelsen i det lilla felt øverst på skærmen? Klik på "Bekræft nu".
  3. Gå til din indbakke, og se efter en e-mail, hvor der står "Bekræft din e-mailadresse til SkyShowtime".
  4.  Klik på knappen Bekræft e-mailadresse.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du ændrer din e-mailadresse, under Opdatér dine SkyShowtime-kontooplysninger