SkyShowtimen ongelmien korjaaminen älytelevisiossa

En löydä sovellusta älytelevisiostani

Tarkistetaan ensin, onko televisiosi yhteensopiva. Tuettuja älytelevisiomalleja ovat:

LG webOS 3.5 tai uudempi, Apple TV HD (4. sukupolvi tai uudempi), Android TV 6.0 tai uudempi ja Samsung Smart TV -mallit vuodelta 2017 tai uudemmat, joissa on käytössä Tizen OS 3.0 tai uudempi käyttöjärjestelmä.

Löydät asennetut sovellukset TV-laitteesi kaupasta. Jos sovellusta ei näy, sinun on ehkä ladattava se uudelleen.

Sovellus ei toimi niin kuin sen pitäisi

Ensimmäiseksi voit yrittää sammuttaa laitteesi, odottaa muutaman sekunnin ja käynnistää sen sitten uudelleen. Jos tämä ei auta, voit yrittää poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen laitteellesi. Tämä poistaa kaikki ladatut TV-ohjelmat ja elokuvat laitteeltasi ja kirjaa sinut ulos SkyShowtime-tililtäsi.

SkyShowtime-sovelluksen poistaminen Apple-laitteesta

1. Pidä SkyShowtime-sovellusta painettuna aloitusnäytössä.

1. Napauta "Poista sovellus".

1. Napauta sitten "Poista sovellus".

SkyShowtime-sovelluksen poistaminen Android-laitteesta

1. Avaa Google Play Kauppa laitteellasi.

1. Napauta oikeassa yläkulmassa Profiili-kuvaketta.

1. Napauta sitten "Ylläpidä sovelluksia ja laitteita" ja valitse SkyShowtime-sovellus.

1. Napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Profiili-kuvaketta, kun olet kaupassa.

1. Napauta sitten "Ylläpidä sovelluksia ja laitteita" ja valitse SkyShowtime-sovellus.

1. Poista sovellus valitsemalla "Poista".

Suosittelemme, että asennat sovelluksen uudelleen selvittääksesi, jatkuuko ongelma.

Tarvitsetko lisää apua? Ota yhteyttä.