Lapsilukko SkyShowtimessa

On aika ottaa lapsilukko käyttöön perheen pienimmille!

Voit määrittää kahdentyyppisiä lapsilukkoja: ikäluokitus ja profiilin PIN-koodi. Näin voit varmistaa, että pikkuiset katselevat vain ikäisilleen sopivaa SkyShowtime-sisältöä.

Ikäluokituksen asettaminen

1. Kirjaudu SkyShowtime-tilillesi tai SkyShowtime-sovellukseen

2. Valitse profiili, johon haluat lisätä ikäluokituksen, ja napsauta kynäkuvaketta muokataksesi sitä

3. Siirry asetuksissa kohtaan Ikäluokitus

4. Paina Muuta-painiketta

5. Syötä salasanasi

6. Nyt voit valita kolmesta ikäluokitustasosta:

• Perhe – ohjelmat sopivat 12-vuotiaille asti

• Teini – ohjelmat sopivat 16-vuotiaille asti

• Aikuiset – ohjelmat sopivat 18-vuotiaille ja sitä vanhemmille

1. Tallenna

Jos esimerkiksi olet ottanut käyttöön Perhe-ikäluokituksen ja lapset yrittävät toistaa ikäluokituksen ylittävää sisältöä, se ei onnistu.

Profiilin PIN-koodin luominen

1. Kirjaudu SkyShowtime-tilillesi tai SkyShowtime-sovellukseen

2. Valitse profiili, jonka haluat lukita, ja napsauta kynäkuvaketta muokataksesi sitä

3. Aseta asetuksissa Profiililukko-kytkin päälle

4. Syötä salasanasi

5. Luo PIN-koodi

6. Tallenna se

Kun olet määrittänyt lapsilukon PIN-koodin, tarvitset sitä aina, kun haluat toistaa sisältöä kyseisessä profiilissa.

Oletko unohtanut lapsilukon PIN-koodisi?

1. Siirry osoitteeseen www.skyshowtime.com/watch/profiles

2. Valitse profiili ja muokkaa sitä napsauttamalla avatarin vieressä olevaa kynäkuvaketta

3. Kun olet päässyt profiiliin, voit joko nollata tai vaihtaa PIN-koodisi

Kun kyse on pikkuisistasi, on tärkeää tarjota heille sopivaa sisältöä ja paras mahdollinen katselukokemus. Katso lisätietoa artikkelista Millä kielillä voin katsella SkyShowtimea?