Vuosittaiseen maksusuunnitelmaan vaihtaminen

Toiseen maksusuunnitelmaan vaihtaminen verkkosivustolla

Jos olet alun perin rekisteröitynyt skyshowtime.com-sivustolla ja haluat siirtyä vuositilaukseen, sinun on ensin peruutettava nykyinen kuukausitilauksesi. Tämän jälkeen voit tehdä tilauksen uudelleen ja valita vuosittaisen maksusuunnitelman rekisteröitymisen aikana.

Toiseen maksusuunnitelmaan vaihtaminen App Storessa

Jos haluat vaihtaa kuukausittaisesta maksusuunniltelmasta vuosittaiseen maksusuunnitelmaan, toimi seuraavasti:

1. Avaa Asetukset-sovellus laitteellasi.
  2. Napauta nimeäsi ja valitse sitten Tilaukset.
  3. Valitse SkyShowtime-tilaus.
  4. Napsauta Peruuta tilaus -painiketta.
  5. Vahvista peruuttaminen.
  6. Tee vuositilaus.

Toiseen maksusuunnitelmaan vaihtaminen Google Play Kaupassa

Näin voit vaihtaa kuukausittaisesta maksusuunnitelmasta vuosittaiseen maksusuunnitelmaan:

1. Avaa Google Play Kauppa laitteellasi.
  2. Napauta avataria oikeassa yläkulmassa, siirry kohtaan Maksut ja tilaukset ja valitse Tilaus.
  3. Valitse SkyShowtime-tilaus.
  4. Napsauta Peruuta tilaus -painiketta.
  5. Vahvista peruuttaminen.
  6. Tee vuositilaus.