Tekstityksen kytkeminen päälle SkyShowtimessa

Tekstitys on saatavilla suurimpaan osaan SkyShowtime-sisällöstä.

Voit parantaa katselukokemustasi tekstityksillä, jotka ovat saatavilla seuraavilla kielillä: albania, bosnia, bulgaria, kroatia, tšekki, tanska, suomi, unkari, serbia, hollanti, norja, puola, portugali (Eurooppa), romania, slovakki, sloveeni, espanja (Kastilia), ruotsi.

Tekstityksen ottaminen käyttöön televisiosarjaa tai elokuvaa katsottaessa:

1. Käynnistä sisältö

2. Valitse tai napauta kuurojen ja heikkokuuloisten (SDH) merkkiä näytön oikeassa yläkulmassa

3. Valitse haluamasi kieli tekstitystä varten

Voit myös personoida SkyShowtimen tekstityksiä sellaiseksi kuin haluat kaikilla tuetuilla laitteilla.

Katso lisätietoja artikkeleistamme Millä kielellä voin katsoa SkyShowtimea? ja Kuinka peilata SkyShowtimea televisioon.