Hei,, Hva kan vi hjelpe med?
Hvordan avbryte eller nedgradere fra Premium
Hvis du registrerte deg direkte hos oss, kan du si opp eller nedgradere Premium-abonnementet på nettet i SkyShowtime-kontoen din.
Avbryt Premium
- Gå til Abonnement og betalinger
- Klikk på abonnementet ditt under Administrer abonnementet ditt, for eksempel "Premium - månedsabonnement"
- På den nye siden blar du ned til HURTIGLENKER og klikker på Kanseller (rød tekst med et rødt kryss ved siden av)
- Klikk på Fortsett (lilla knapp) på hver side etter det, helt til du når en siden med alternativet Bekreft kansellering.
Hva skjer med tilbudene mine?
Du har rett til å avslutte abonnementet ditt når som helst, men vær oppmerksom på at du da vil miste kampanjetilbudet. Men hvis en minimumsforpliktelsesperiode gjelder for abonnementet ditt, vil kanselleringen tre i kraft ved slutten av denne perioden.
Avslutt avtalegiroen
Husk å avslutte alle avtalegiroer som du har satt opp med banken din til å betale SkyShowtime. Hvis du i tillegg har et forpliktet tilbud, vil du bli fakturert til slutten av den forpliktede perioden.
Hvor lenge kan jeg fortsette å se etter at jeg har avbrutt?
Du fortsette å se på innhold frem til slutten av faktureringssyklusen, uansett om det er et månedlig eller årlig abonnement. Når du sier opp, vil en bekreftelses-e-post bli sendt til den registrerte e-postadressen din, som vil fortelle deg hvor lenge du vil ha tilgang til tjenesten. SkyShowtime-kontoen din vil også være aktiv, slik at du kan starte abonnementet på nytt når som helst.
Nedgradering fra Premium
- Gå til Abonnement og betalinger
- Trykk på Endre abonnement under HURTIGLENKER. En ny side åpnes og viser de tilgjengelige abonnementene.
- Velg et abonnement, og trykk deretter på Endre abonnement
- Fullfør betalingen for å fullføre endringen.
Når vil nedgraderingen tre i kraft?
Når du nedgraderer abonnementet ditt, vil endringen tre i kraft ved slutten av den gjeldende faktureringsperioden. Inntil da kan du fortsette å dra nytte av fordelene med Premium-abonnementet.
Hvordan endrer jeg betalingsmåten før jeg nedgraderer?
1. Gå til Abonnement og betalinger
2. Under HURTIGLENKER, click Oppdater betalingsmåten
3. Velg din foretrukne Betalingsmåte og følg instruksene på skjermen.
Hvis betalingsinformasjonen er skjult:
- Trykk på Vis under Forbedret sikkerhet
- Vi sender en éngangskode til den registrerte e-postadressen din
- Skriv inn éngangskoden under Forbedret sikkerhet, og send inn.
- Klikk på Oppdater betalingsmåten og følg instruksene.
Beholder jeg rabattene mine hvis jeg nedgraderer?
Nei. Når du nedgraderer abonnementet, vil du permanent miste tilbud og rabatter som for øyeblikket er aktivert på kontoen din, med mindre du har et forpliktet tilbud. Dersom det er tilfellet, vil ikke endringen tre i kraft før slutten av forpliktelsesperioden.
Hjelp oss med å forbedre artiklene våre. Var denne tydelig?