Foreldrekontroll på SkyShowtime

På tide å sette opp foreldrekontroll for de små!

Det er to typer foreldrekontroll du kan konfigurere for å sikre at de kun får tilgang til aldersegnet SkyShowtime-innhold: Aldersgrense og PIN-kode for foreldrekontroll.

Angi aldersgrense

1. Logg på din SkyShowtime-konto eller SkyShowtime-appen

2. Velg profilen du vil aktivere aldersgrense for, og klikk på blyantikonet for å redigere den

3. Gå til "Aldersgrense" i "Innstillinger"

4. Trykk på "Endre"-knappen

5. Skriv inn passordet ditt

6. Nå kan du velge mellom 3 nivåer av aldersgrense:

• Familie - programmer som passer for alderen opptil 12 år

• Tenåring - Programmer som passer for alderen opptil 16 år

• Voksen - Programmer som passer for alderen 18 og over

1. Lagre

Så hvis du for eksempel har aktivert aldersgrensen "Familie" og barna prøver å spille innhold som er over den aldersgrensen, vil de ikke kunne gjøre det.

Opprette en PIN-kode for profil

1. Logg på din SkyShowtime-konto eller SkyShowtime-appen

2. Velg profilen du vil låse og klikk på blyantikonet for å redigere den

3. I "Innstillinger", slå på "Profillås"-bryteren

4. Skriv inn passordet ditt

5. Lag en PIN-kode

6. Lagre det

Når du har konfigurert en PIN-kode for foreldrekontroll, trenger du den hver gang du vil spille av innhold fra den profilen.

Har du glemt PIN-koden for foreldrekontroll?

1.  www.skyshowtime.com/watch/profiles

2. Velg profilen og klikk på blyantikonet under avataren for å redigere den

3. Når du er kommet inn i profilen, kan du enten tilbakestille eller endre PIN-koden din

Når det gjelder de små, handler det ikke bare om å vise dem alderstilpasset innhold, men også å tilby dem en best mulig seeropplevelse. Se På hvilket språk kan jeg se SkyShowtime? for å finne ut mer.