Slik bytter du til den årlige betalingsplanen

Slik bytter du til en annen betalingsplan på nettstedet

Hvis du opprinnelig registrerte deg på nettstedet for skyshowtime.com og ønsker å bytte til den årlige betalingsplanen, må du først avbryte den nåværende, månedlige betalingsplanen. Etter dette kan du gjenta abonnementsprosessen og velge den årlige betalingsplanen i løpet av registreringsprosessen.

Slik bytter du til en annen betalingsplan i App Store

Hvis du vil bytte fra den månedlige til den årlige betalingsplanen, følger du disse enkle trinnene:

1. Åpne «Innstillinger»-appen på enheten din.
  2. Trykk på navnet ditt, og velg deretter «Abonnementer».
  3. Velg SkyShowtime-abonnementet.
  4. Klikk på knappen «Avslutt abonnement».
  5. Bekreft at du ønsker å avslutte.
  6. Registrer deg for en årlig plan.

Slik bytter du til en annen betalingsplan i Google Play Store

Slik bytter du fra den månedlige til den årlige betalingsplanen:

1. Åpne Google Play Store på enheten.
  2. Trykk på avataren øverst til høyre, gå til «Betalinger og abonnementer» og velg «Abonnement».
  3. Velg SkyShowtime-abonnementet.
  4. Klikk på knappen «Avslutt abonnement».
  5. Bekreft at du ønsker å avslutte.
  6. Registrer deg for en årlig plan.