Slår på undertekster på SkyShowtime

Teksting er tilgjengelig for det meste av SkyShowtime-innholdet vårt.

Du kan forbedre seeropplevelsen din med undertekster tilgjengelig på følgende språk: albansk, bosnisk, bulgarsk, kroatisk, tsjekkisk, dansk, finsk, ungarsk, serbisk, nederlandsk, norsk, polsk, portugisisk (europeisk), rumensk , slovakisk, slovensk, spansk (kastiliansk), svensk.

Slik aktiverer du undertekster mens du spiller av et TV-program eller en film:

1. Start innholdet

2. Fra videospilleren, velg eller trykk på Døve og Hørselshemmede (SDH)-merket øverst til høyre på skjermen

3. Velg ønsket språk for undertekster

I tillegg kan du tilpasse SkyShowtime-undertekstene til preferansene dine på alle apparatene som støttes.

Se våre artikler På hvilket språk kan jeg se SkyShowtime? og Hvordan speile SkyShowtime på TV-en for å finne ut mer.