Hvorfor belastet SkyShowtime meg to ganger?

Det gjorde vi sannsynligvis ikke!

Hvis du nettopp har registrert deg for SkyShowtime og ser to transaksjoner på kontoutskriften din, er det fordi den ene er den faktiske betalingen du har gjort og den andre bare er et standardgodkjenningsgebyr.

Hva er et autorisasjonsgebyr?

Det er en måte å sjekke at betalingsmetoden du bruker har nok midler, men at pengene faktisk ikke blir tatt. De forsvinner fra kontoutskriften din innen 3-5 virkedager.

Se tabellen nedenfor for å få en ide om hvor mye din lokale autorisasjonsavgift er.

Autorisasjonsgebyr per land/valuta

LandValutaAutorisasjonsgebyr
AlbaniaEUR1.00
AndorraEUR1.00
BosniaEUR0,5
BulgariaEUR1.00
KroatiaEUR0,5
TsjekkiaCZK20.00
Danmarkkr10
FinlandEUR1
UngarnHUF250.00
KosovoEUR1.00
MontenegroEUR1.00
NederlandEUR1.00
Nord-MakedoniaEUR1.00
NorgeNOK20
PolenPLN2.00
PortugalEUR0.5
RomaniaEUR1.00
SerbiaEUR1.00
SlovakiaPLN2.00
SloveniaEUR1.00
SpainEUR1.00
SverigeSEK10

For eksempel, hvis du registrerer deg for SkyShowtime i Sverige, vil autorisasjonsgebyret ditt være 10 SEK. Etter å ha sjekket at betalingsmåten du bruker har nok midler, annulleres 10 SEK-avgiften. Vi vil da gå videre og belaste 39,50 SEK (kostnaden for månedlig abonnement) på kortet ditt.

Gi det 3-5 virkedager og autorisasjonsgebyret på 10 SEK forsvinner fra kontoutskriften din.

Hvis du fortsatt tror at noe ikke stemmer, ta Kontakt , så vil vi se nærmere på det.