Jeg kan ikke bekrefte eller oppdatere e-postadressen min på grunn av en skrivefeil

Skrivefeil skjer!

Hvis du ved et uhell feilstavet e-postadressen din da du registrerte deg for SkyShowtime, og du verken kan bekrefte eller oppdatere den, kan du ta kontakt, så hjelper vi deg med å fikse det.

Bekreftelse av SkyShowtime-e-postadressen din er den beste måten å bekrefte at alle viktige tjeneste-e-poster kommer til innboksen din på. Slik gjør du det:

1. Logg på SkyShowtime-kontoen din.
  2. Ser du meldingen i den lilla boksen øverst på skjermen? Klikk på «Bekreft nå».
  3. Gå til innboksen din og se etter en e-post som sier «Bekreft e-postadressen din for SkyShowtime».
  4.  Klikk på knappen Bekreft e-postadresse.

Se Oppdater SkyShowtime-kontoinformasjonen din for informasjon om hvordan du endrer e-postadressen din.