Bună,, cum te putem ajuta azi?
Cum poți să închizi definitiv contul tău SkyShowtime
Poți solicita închiderea definitivă a contului tău sau acces la datele tale cu caracter personal completând formularul de cerere de acces la datele SkyShowtime.
Tipuri de cereri de acces la date
Trimițând un formular de cerere de acces la datele Skyshowtime, poți solicita:
• Ștergerea definitivă a datelor tale cu caracter personal
• Acces la datele tale cu caracter personal
• Portarea datelor tale cu caracter personal
Închiderea definitivă a contului
- Accesează formularul de cerere de acces la datele SkyShowtime.
- Alege opțiunea „Fac această cerere pentru” Ștergerea datele mele cu caracter personal.
- Introdu prenumele, numele de familie, adresa de e-mail și țara.
- Bifează caseta reCAPTCHA și fă clic pe Trimitere.
- Vei primi un e-mail de la OneTrust cu un link pentru confirmarea adresei tale de e-mail - confirm-o pentru a finaliza cererea.
Ștergerea contului meu anulează și abonamentul meu SkyShowtime?
Nu. Ștergerea definitivă a datelor tale și închiderea contului tău nu anulează nicio plată viitoare, inclusiv taxele de reînnoire automată (debitări directe) pentru abonament. Asigură-te că îți analizezi, gestionezi și anulezi angajamentele de plată. De exemplu, dacă abonamentul tău este facturat prin intermediul unei părți terțe, cum ar fi Apple sau Roku, trebuie să contactezi direct partea terță respectivă pentru a opri plățile.
Pot să mă conectez sau să vizionez ceva după ce solicit ștergerea contului meu SkyShowtime?
Nu, imediat ce confirmi adresa ta de e-mail, începe ștergerea contului tău și nu vei mai putea să te conectezi sau să vizionezi ceva. De asemenea, vei pierde accesul la întreg conținutul și la informațiile despre cont.
Dacă te răzgândești, va trebui să te înregistrezi pentru un nou cont SkyShowtime cu o adresă de e-mail diferită și să cumperi un abonament nou.
Pot să mă abonez din nou cu aceeași adresă de e-mail?
Da, dar va trebui să aștepți până când primești un e-mail care confirmă faptul că vechiul tău cont SkyShowtime a fost șters definitiv. După aceea, poți crea un cont nou și te poți abona din nou folosind aceeași adresă de e-mail.
Cât durează ștergerea definitivă a contului meu?
Din momentul în care confirmi adresa ta de e-mail, poate dura până la 30 de zile pentru ca cererea ta să fie procesată. Dar nu îți face griji - îți vom trimite un e-mail pentru a te ține la curent cu starea solicitării pe tot parcursul procesului.
Datele sunt o chestiune foarte sensibilă, așa că îți putem solicita să îți confirmi identitatea înainte de a da curs cererii tale de închidere definită a contului. Dacă trimiți solicitarea în numele altei persoane, este posibil să îți solicităm și dovezi că ești autorizat(ă) să acționezi în numele acesteia.
Pentru mai multe informații, consultă Politica de confidențialitate SkyShowtime.
Mi-am închis contul SkyShowtime, dar încă mi se percep plăți pentru serviciu
Închiderea contului nu va împiedica plățile viitoare, cum ar fi taxele de reînnoire automată (debitări directe) pentru serviciu. Asigură-te că îți analizezi, gestionezi și anulezi angajamentele de plată. De exemplu, dacă abonamentul tău este facturat prin intermediul unei părți terțe, cum ar fi Apple sau Roku, trebuie să contactezi direct partea terță respectivă pentru a opri plățile.
Ajută-ne să ne îmbunătățim articolele. Acesta a fost clar?