Njoftim mbi Cookie

Pёrditёsimi i fundit: 11 maj 2022

Ky Njoftim mbi Cookie (“Njoftim”) shpjegon sesi SkyShowtime dhe filialet e saj (“SkyShowtime” ose “ne”), sё bashku me partnerёt tanё, pёrfshirё reklamuesit dhe shitёsit, pёrdorim cookies dhe teknologji tё ngjashme tё gjurmimit kur pёrdorni faqen tonё nё internet dhe aplikacione qё lidhen me kёtё politikë(“Shёrbimet”). Ky njoftim ofron mё shumё informacion mbi kёto teknologji dhe zgjedhjet tuaja lidhur me kёto.

Jeni tё lirё tё na bёni pyetje qё tё (ose tё cilёsoni shfletuesin tuaj tё internetit ose cilёsimet e sistemit tuaj tё pёrdorimit) kufizojmё disa gjurmime ose tё mospranoni cookies të cilat nuk janё tё nevojshme. Megjithatё, duke bёrё kёshtu, mund tё mos jeni nё gjendje tё pёrdorni disa funksionalitete nё Shёrbimet tona ose tё shfrytёzoni plotёsisht tё gjitha ofertat tona.

Nё disa rrethana, mbledhim tё dhёna personale rreth jush pёrmes kёtyre cookies dhe teknologjive tё ngjashme tё gjurmimit qё mund tё pёrfshijnё adresёn tuaj IP, informacion mbi mёnyrёn sesi pёrdorni Shёrbimet tona, zgjedhjen tuaj tё shfletuesit tё internetit, llojin e pajisjes qё jeni duke pёrdorur pёr tё aksesuar Shёrbimet tona dhe vendndodhjen tuaj. Atje ku ndonjё informacion qё mbledhim pёrmes cookies dhe teknologjive tё ngjashme tё gjurmimit kualifikohet si tё dhёna personale, ky Njoftim dhe Politika jonë e Mbrojtjes së të Dhënave Personale zbatohen pёr mbledhjen dhe pёrpunimin e këtyre tё dhёnave personale.
Duhet tё lexoni si Politikёn e Mbrojtjes së të Dhënave Personale ashtu edhe kёtё Njoftim pёr tё kuptuar mё mirё arsyen e mbledhjes nga SkyShowtime tё të dhënave tuaja personale.

ÇFARË JANË COOKIES DHE SI PËRDOREN?

Ashtu si shumё shoqëri, pёrdorim cookies (skedarё tё vegjёl me tekst tё vendosur nё kompjuterin ose pajisjen tuaj) dhe teknologji tё tjera tё gjurmimit nё Shёrbimet (qё sё bashku iu referohemi nga kjo pikё e mё tej si “Cookies”, pёrveç kur deklarohet ndryshe), pёrfshirё cookies HTTP, HTML5 dhe cookies Flash/tё memories lokale, sinjalizues tё internetit/GIF, skripte tё vendosur, ETags/shfletues tё internetit me cache dhe komplete tё zhvillimit tё softuerit.

Cookies tё palёs sё parё

Cookies tё palёs sё parё vendosen nga ne (pёrfshirё pёrmes pёrdorimit tonё tё ofruesve tё shёrbimit tё palёs sё tretё) dhe pёrdoren pёr t’ju lejuar qё tё pёrdorni Shёrbimet dhe funksionalitetet e tyre, pёr tё ndihmuar nё veprimtaritё analitike dhe siç pёrshkruajmё nё Politikën tonё të Mbrojtjes së të Dhënave Personale.

Cookies tё palёs sё tretё

Disa palё tё treta mund tё vendosin Cookies tё tyre nё pajisjen tuaj dhe t’i pёrdorin ato pёr tё njohur pajisjen tuaj kur vizitoni Shёrbimet dhe kur vizitoni faqe ose shёrbime tё tjera nё internet . Kёto palё tё treta mbledhin dhe e pёrdorin kёtё informacion sipas politikave tё tyre tё mbrojtjes së të dhënave personale. Cookies tё palёve tё treta lejojnё reklamimin nё faqet nё internet tё palёve tё treta dhe ofrimin e veçorive dhe funksionaliteteve nё Shёrbime.

Ju lutemi shihni faqet nё internet tё palёve tё treta pёr mё shumё informacion mbi pёrdorimin e kёtyre cookies dhe lexoni me kujdes njoftimet e tyre mbi privatësinë dhe cookie.

Llojet e Cookies

Shёrbimet pёrdorin kategoritё e mёposhtme tё Cookies:

Rreptёsisht tё nevojshme: Kёto Cookies kёrkohen pёr funksionalitetin e Shёrbimit, pёrfshirё pёr administrimin e sistemit, sigurinё dhe parandalimin e mashtrimit, pёr t’ju dhёnё rekomandime tё pёrmbajtjes dhe pёr tё aktivizuar çdo parametër tё blerjeve.

Ruajtja dhe aksesi i informacionit: Kёto Cookies lejojnё qё ne dhe partnerёt tanё tё ruajmё dhe tё aksesojmё informacionin nё pajisje, të tillë si identifikuesit e pajisjes.

Personalizimi: Kёto Cookies na lejojnё tё ofrojmё disa funksionalitete, si pёrcaktimin nёse jeni njё vizitor i herёs sё parё, kufizimin e shpeshtёsisё sё mesazheve, mbajtjen mend tё zgjedhjeve qё keni bёrё (p.sh. preferencat tuaja tё gjuhёs, zonёn orare) dhe t’ju ndihmojnё me hyrjen pas regjistrimit (pёrfshirё anembanё platformave dhe pajisjeve).

Pёrzgjedhja dhe dhёnia e pёrmbajtjes: Kёto Cookies mbledhin tё dhёna lidhur me pёrdorimin tuaj tё dhe performancёn e Shёrbimeve, zbatojnё kёrkim tё tregut pёr tё krijuar audienca dhe matin dhёnien dhe efektshmёrinё e pёrmbajtjes dhe reklamimin. Ne dhe shitёsit tanё tё palёve tё treta pёrdorin kёto Cookies pёr tё kryer analitika, nё mёnyrё qё tё mund tё pёrmirёsojmё pёrmbajtjen dhe pёrvojёn e pёrdoruesit, tё krijojmё produkte dhe shёrbime tё reja dhe pёr qёllime statistikore. Ato gjithashtu pёrdoren pёr t’ju njohur dhe pёr tё ofruar informacion tё mёtejshёm anembanё platformave dhe pajisjeve pёr qёllimet e mёsipёrme. Tё dhёnat e mbledhura nё kёtё kategori gjithashtu mund tё pёrdoren pёr tё zgjedhur dhe dhёnё pёrmbajtje tё personalizuar, si artikuj tё lajmeve dhe video.

Reklamimi i Drejtpërdrejtë/ Pёrzgjedhja dhe dhёnia e reklamave: Kёto Cookies pёrdoren pёr tё mbledhur tё dhёna mbi zakonet tuaja tё shfletimit tё internetit, pёrdorimit tё Shёrbimeve, preferencat tuaja dhe ndёrveprimin tuaj me reklama anembanё platformave dhe pajisjeve me qёllimin e dhёnies sё pёrmbajtjes sё reklamave tё synuara nё faqet nё internet tё palёve tё treta. Faqet nё internet tё palёve tё treta pёrdorin Cookies tё synuara pёr tё dhёnё pёrmbajtje, pёrfshirё reklama qё kanё lidhje me interesat tuaja pёr Shёrbimet. Nёse i refuzoni kёto Cookies, do tё shihni reklamime qё kanё mё pak lidhje.
Cookies tё mediave sociale: Kёto Cookies janё vendosur nga platformat e mediave sociale nё Shёrbimet pёr t’ju lejuar qё tё shpёrndani pёrmbajtjen me miqtё dhe rrjetet tuaja. Platformat e mediave sociale kanё aftёsinё pёr tё gjurmuar veprimtarinё tuaj nё internet jashtё Shёrbimeve. Kjo mund tё ndikojё nё pёrmbajtjen dhe mesazhet qё shihni nё shёrbimet e tjera qё vizitoni.
Ne dhe palёt e treta mund tё kombinojmë ndonjё prej kёtyre Cookies me informacion tjetёr qё kemi pёr ju.

MENAXHIMI I COOKIE

Nё varёsi se ku jetoni, mund tё jeni nё gjendje tё rregulloni preferencat tuaja tё Cookie nё çdo kohё pёrmes lidhjes “Cilёsimet e Cookie” nё fundin e faqeve pёrkatёse nё internet. Gjithashtu mund tё pёrdorni metodat e pёrshkruara mё poshtё pёr tё menaxhuar Cookies. Duhet tё ndёrmerrni hapa tё tilla nё secilin shfletues tё internetit ose pajisje qё pёrdorni. Nёse zёvendёsoni, ndryshoni ose përditësoni shfletuesin tuaj tё internetit ose pajisjen ose fshini cookies tuaja, mund tё duhet t’i pёrdorni kёto mjete tё mospranimit pёrsёri. Meqёnse disa zgjidhje tё menaxhimit tё Cookie varen gjithashtu nga Cookies, ju lutemi rregulloni cilёsimet e Cookies nё shfletuesin tuaj tё internetit me kujdes, duke ndjekur udhёzimet pёrkatёse mё poshtё.
Kontrollet e shfletuesit tё internetit: Mund tё jeni nё gjendje tё ç’aktivizoni dhe menaxhoni disa Cookies pёrmes cilёsimeve tё shfletuesit tuaj tё internetit. Nёse pёrdorni shfletues tё shumtё tё internetit nё tё njёjtёn pajisje, do tё duhet tё menaxhoni cilёsimet tuaja pёr secilin shfletues tё internetit. Ju lutemi klikoni ndonjё nga lidhjet e shfletuesve tё internetit mё poshtё pёr udhёzime:

Google Chrome

Apple Safari

Mozilla Firefox

Microsoft Edge

Nёse shfletuesi i internetit qё pёrdorni nuk ёshtё renditur mё sipёr, ju lutemi referojuni menysё sё shfletuesit tuaj tё internetit pёr informacion sesi tё menaxhoni Cookies. Ju lutemi vini re se çaktivizimi i cookies nuk do tё çaktivizojё mjete tё tjera analitike qё mund tё pёrdorim pёr tё mbledhur informacion rreth jush ose pёrdorimit tuaj tё Shёrbimeve tona.
Ruajta lokale flash: Kёto cookies njihen gjithashtu si objekte lokale tё shpёrndara dhe mund tё pёrdoren pёr tё ruajtur preferencat tuaja ose pёr tё shfaqur pёrmbajte nga ne, reklamuesit dhe palё tё treta tё tjera. Cookies flash duhet tё fshihen nё sektorin e memories sё Menaxherit tuaj tё cilёsimeve tё pёrdoruesit tё flash.
Reklamimi bazuar tek interesi: Shumica e reklamuesve tё palёve tё treta ofrojnё njё mёnyrё mospranimi të reklamimeve të tyre, të bazuara në interesin tuaj. Pёr mё shumё informacion ose pёr të mospranuar marrjen e reklamimit bazuar tek interesi nga reklamuesit pjesёmarrёs tё palёs sё tretё, nё varёsi tё vendit tuaj tё banimit, ju lutemi vizitoni:
European Interactive Digital Advertising Alliance

PËRDITËSIME TË KËTIJ NJOFTIMI

Ky Njoftim mund tё rishikohet me raste dhe nё pёrputhje me kёrkesat ligjore.

NA KONTAKTONI

Nёse keni ndonjё pyetje ose shqetёsim lidhur me kёtё Njoftim mbi Cookieose praktikat tona tё pёrpunimit tё tё dhёnave, ju lutemi na kontaktoni pёrmes email-it nё privacy@skyshowtime.com.

Ndodhemi nё adresёn e mёposhtme: : SkyShowtime Limited, Sky Central, Grant Way, Isleworth, Middlesex, TW7 5QD, United Kingdom.

SkyShowtime Limited ka emёruar SkyShowtime Netherlands si pёrfaqёsuesin e saj. Adresa e regjistruar nё Hollandё e SkyShowtime ёshtё NDSM-plein 6, 1033 WB, Amsterdam, Netherlands.

Ju lutemi vini re se komunikimet me email nuk janё gjithnjё tё sigurta, kёshtu qё ju lutemi mos pёrfshini të dhëna tё kartёs sё kreditit ose të dhëna të tjera sensitive nё mesazhet tuaja me email pёr ne.