Centar za pomoć

Kako naplata funkcionira kada nadogradim ili smanjim svoj plan?


Od 23. aprila 2024. godine možete nadograditi svoj plan sa Standardnog s reklamama na Standardni Plus u bilo kom trenutku, bilo da ste na mesečnoj ili godišnjoj pretplati.

 

Važno je da u potpunosti razumete proces naplate da izbjegnete zabunu ili pomisao da postoji problem s vašim nalogom ili da vam je pogrešno naplaćeno.

 

Molimo u tabelama u nastavku pogledajte ispravan proces naplate prilikom nadogradnje ili smanjenja pretplatničkog plana.

 

Kako naplata funkcioniše prilikom nadogradnje plana sa Standardnog s reklamama na Standardni Plus plan

 

 

Mjesečni plan plaćanja

Godišnji plan plaćanja

Kada će nadogradnja stupiti na snagu?

Odmah.

Odmah.

Šta i kada će mi biti naplaćeno?

Bićete vam naplaćeno za „Standard“ i „Plus Option (bez reklama)“*.

 

Ako nadogradite na isti datum naplate kao i vaš „Standard“ plan, onda ćete za „Plus Option (bez reklama)“ platiti na isti datum.

 

Ako nadogradite na datum naplate različit od vašeg „Standard“ plana, onda ćete za „Plus Option (bez reklama)“ platiti na dan kada ste nadogradili pretplatu na SkyShowtime.Zbog toga će vam biti naplaćeno dva puta na različite datume za „Standard“ i „Plus Option (bez reklama)“.

Naplaćivaće vam se mesečno za „Plus Option (bez reklama)“ koji će transformisati vašu postojeću pretplatu iz Standardnog s reklamama u Standardni Plus.

 

Ako nadogradite na isti datum naplate kao i vaš „Standard“ plan, onda ćete platiti opciju „Plus (bez oglasa)“ istog dana svakog sljedećeg mjeseca.

 

Ako nadogradite na datum naplate različit od vašeg „Standard“ plana, onda ćete platiti „Plus Option (bez reklama)“ na dan kada ste nadogradili svoju SkyShowtime pretplatu svakog mjeseca.Stoga ćete biti naplaćeni odvojeno za „Standard“ i „Plus Option (bez reklama)“.

*Standard Plus plan se sastoji od „Standarda“ i „Plus opcije (bez oglasa)“.Platićete opciju „Plus Option (bez oglasa)“ kada nadogradite pretplatu na SkyShowtime.

 

 

Kako naplata funkcioniše prilikom sniženja plana sa Standardnog Plus na Standardni s reklamama

 

 

Mjesečni plan plaćanja

Godišnji plan plaćanja

Kada će smanjenje stupiti na snagu?

Promena će stupiti na snagu nakon završetka vašeg trenutnog ciklusa naplate, ali možete nastaviti da pristupate svom Standardnom Plus planu do kraja mesečnog ciklusa naplate.

Promena će stupiti na snagu na kraju vašeg trenutnog godišnjeg ciklusa naplate, ali možete nastaviti da pristupate svom Standardnom Plus planu do kraja godišnjeg ciklusa naplate. 

Šta i kada će mi biti naplaćeno?

Na dan stupanja na snagu vašeg sniženja, platićete Standardni s reklamama.

Na dan stupanja na snagu vašeg sniženja, platićete Standardni s reklamama.

 

Za članove koji imaju popust „Pola cene doživotno“, izgubićete ga ako odlučite da snizite sa Standardnog Plus na plan Standardni s reklamama.

 

Trebate još pomoći? Obratite nam se.


Da li vam je ovo pomoglo?