Centar za pomoć

Problemi sa zvukom na SkyShowtimeu


Da li je zvuk naslova koji strimujete sa skyshowtime.com ili iz aplikacije SkyShowtime izobličen? Ne dozvolite da vam greškica kvari ugođaj, isprobajte korake ispod.
 
  1. Reproducirajte druge naslove

Ako je zvuk TV emisije ili filma koji strimujete izobličen, pokušajte reproducirati druge naslove. Ako se reprodukcija odvija bez problema, velike su šanse da postoji problem sa konkretnim sadržajem. Kontaktirajte nas i obavijestit ćemo naše tehnički timove o tome.
 
  1. Provjerite status SkyShowtime usluge

Ako je problem sa zvukom prisutan u svim sadržajima, možda postoji problem sa uslugom. Pregledajte našu stranicu statusa usluge, ako postoji poznati problem, bit će objavljen na njoj.
 
  1. Odjavite se sa svog SkyShowtime računa

Na SkyShowtime.com

Idite na svoj SkyShowtime račun, zatim kliknite na malu ikonu profila na gornjoj desnoj strani stranice i opciju „Odjavi se”. Pričekajte par minuta i ponovo se prijavite.


U aplikaciji SkyShowtime

Na početnoj stranici SkyShowtime aplikacije kliknite na svoj avatar, a zatim na „Račun”. Odatle idite na „Postavke” i odaberite „Odjavi se” (na dnu ekrana). Pričekajte par minuta i ponovo se prijavite.
 
  1. Ponovo pokrenite svoj preglednik ili uređaj

Zatvorite i ponovo otvorite preglednik ili ponovo pokrenite svoj uređaj da otklonite eventualne greške.
 
  1. Provjerite svoju internetsku vezu

Pokušajte reproducirati neki drugi sadržaj na mreži da provjerite da li je vaš Wi-Fi uključen i u radu. 
 
  1. Očistite keš i kolačiće

Zvuči kao kliše, ali čišćenje otpadaka pretraživanja često pomaže da web lokacije i stranice ponovo prorade. Za uputstva odaberite jedan od podržanih web preglednika ispod:
 
Pogledajte odjeljak Na kom jeziku mogu gledati SkyShowtime? da saznate više.

Da li vam je ovo pomoglo?