Help Center

Hvordan fungerer faktureringen, når jeg opgraderer eller nedgraderer mit abonnement?


Fra den 23. april 2024 kan du til enhver tid opgradere dit abonnement fra Standard med reklamer til Standard Plus, uanset om du har et månedligt eller et årligt abonnement.

 

Det er vigtigt, at du fuldt ud forstår faktureringsprocessen for at undgå forvirring, og så du ikke tror, at der er et problem med din konto, eller at der er foretaget en forkert opkrævning.

 

Se tabellerne nedenfor for den korrekte faktureringsproces, når du opgraderer eller nedgraderer dit abonnement.

 

Sådan fungerer faktureringen, når du opgraderer dit abonnement fra abonnementet Standard med reklamer til Standard Plus

 

 

Månedlig betalingsplan

Årlig betalingsplan

Hvornår træder opgraderingen i kraft?

Med det samme.

Med det samme.

Hvad og hvornår bliver jeg faktureret?

Du faktureres for "Standard" og "Plus-mulighed (reklamefri)"*.

 

Hvis du opgraderer på samme faktureringsdato som dit "Standard"-abonnement, betaler du for "Plus-muligheden (reklamefri)" på samme dato.

 

Hvis du opgraderer på en anden faktureringsdato end dit "Standard"-abonnement, betaler du for "Plus-muligheden (reklamefri)" den dag, du opgraderede dit SkyShowtime-abonnement. Du vil derfor blive faktureret to gange på forskellige datoer for "Standard" og "Plus-muligheden (reklamcefri)".

Du faktureres månedligt for "Plus-muligheden (reklamefri)", som ændrer dit eksisterende abonnement fra Standard med reklamer til Standard Plus.

 

Hvis du opgraderer på samme faktureringsdato som dit "Standard"-abonnement, betaler du for "Plus-muligheden (reklamefri)" den samme dag i hver af de efterfølgende måneder.

 

Hvis du opgraderer på en anden faktureringsdato end dit "Standard"-abonnement, betaler du for "Plus-muligheden (reklamefri)" hver måned på den dag, du opgraderede dit SkyShowtime-abonnement.Du vil derfor blive faktureret særskilt for "Standard" og "Plus-muligheden (reklamefri)".

*Standard Plus-abonnementet omfatter "Standard" og "Plus-muligheden (reklamefri)". Du betaler for "Plus-muligheden (reklamefri)", når du opgraderer dit SkyShowtime-abonnement.

 

 

Sådan fungerer faktureringen, når du nedgraderer dit abonnement fra Standard Plus til Standard med reklamer

 

 

Månedlig betalingsplan

Årlig betalingsplan

Hvornår træder nedgraderingen i kraft?

Ændringen træder i kraft efter afslutningen af din aktuelle faktureringsperiode, men du kan fortsætte med at få adgang til dit Standard Plus-abonnement indtil slutningen af din månedlige faktureringsperiode.

Ændringen træder i kraft ved udgangen af din nuværende årlige faktureringsperiode, men du kan fortsætte med at få adgang til dit Standard Plus-abonnement indtil slutningen af din årlige faktureringsperiode. 

Hvad og hvornår bliver jeg faktureret?

På ikrafttrædelsesdatoen for din nedgradering betaler du for Standard med reklamer.

På ikrafttrædelsesdatoen for din nedgradering betaler du for Standard med reklamer.

 

For medlemmer, der har en rabat på "halv pris for livet", mister du den, hvis du beslutter dig for at nedgradere fra Standard Plus-abonnementet til Standard med reklamer.

 

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os.


Fandt du dette nyttigt?