SkyShowtime

Privacybeleid
Laatst bijgewerkt: 11 mei 2022

We nemen uw privacy serieus wanneer we omgaan met uw persoonsgegevens. Hierbij gaat het om informatie die u persoonlijk identificeert, zoals uw naam, contactgegevens, betalingsgegevens, marketingvoorkeuren of gegevens die aan dergelijke informatie kunnen worden gekoppeld om u direct of indirect te identificeren.

Dit Privacybeleid beschrijft onze praktijken in verband met persoonsgegevens die we rechtstreeks van u verzamelen en via uw gebruik van SkyShowtime.

Personen jonger dan 18 jaar hebben mogelijk geen SkyShowtime-account, maar kunnen de dienst gebruiken met de toestemming en onder toezicht van hun ouder of voogd. Aangemelde ouders of voogden kunnen ook een afzonderlijk ‘Kinderprofiel’ aanmaken voor kinderen jonger dan 18 jaar.

SNELGIDS NAAR DE CONTENTS
1 OVER SKYSHOWTIME
2 HOE WE UW PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN
3 MET WIE DELEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS
4 WAT GEBEURT ER ALS U ONS DE INFORMATIE DIE WE VRAGEN NIET VERSTREKT?
5 NEMEN WE GEAUTOMATISEERDE BESLISSINGEN OVER U?
6 GEVEN WE UW PERSOONSGEGEVENS DOOR?
7 HOE LANG BEWAREN WE UW PERSOONSGEGEVENS?
8 GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS
9 UW PRIVACYRECHTEN
10 UPDATES VAN DIT PRIVACYBELEID
11 CONTACT MET ONS OPNEMEN

1 OVER SKYSHOWTIME

Verwijzingen naar “wij” “onze” of “ons” in dit Privacybeleid zijn verwijzingen naar SkyShowtime Limited. Wij zijn als verwerkingsverantwoordelijke verantwoordelijk voor alle persoonsgegevens die wij verzamelen via uw gebruik van SkyShowtime.

Verwijzingen naar “SkyShowtime” omvatten de SkyShowtime-website en toepassingen waarmee abonnees op aanvraag toegang hebben tot digitale inhouden en bijbehorende diensten (inclusief gepersonaliseerde inhoudsaanbevelingen).

2 HOE WE UW PERSOONSGEGEVENS GEBRUIKEN

We ontvangen persoonsgegevens, hetzij rechtstreeks van u, van externe bronnen of via geautomatiseerde verzameling wanneer u SkyShowtime gebruikt.

We gebruiken uw persoonsgegevens voor verschillende doeleinden en onze grondslag voor het gebruik van uw persoonsgegevens is ofwel “om een gevraagde dienst te verlenen of een contract met u uit te voeren”; “een wettelijke verplichting”; “uw toestemming”; of “waar dit noodzakelijk is voor ons rechtmatige belang” (dit betekent dat we een zakelijk belang hebben bij het gebruik van uw persoonsgegevens).

De onderstaande tabellen beschrijven hoe we uw persoonsgegevens verzamelen en gebruiken en de grondslagen waar we vanuit gaan voor het gebruik van uw persoonsgegevens. Waar we hebben gezegd dat het gebruik of bewaren van uw persoonsgegevens “noodzakelijk is voor ons rechtmatig belang”, hebben we een beoordeling uitgevoerd om ervoor te zorgen dat dit niet oneerlijk is voor u.

Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om geen door ons gevraagde informatie te verstrekken, of als u bezwaar maakt tegen ons gebruik van uw persoonsgegevens wanneer we duidelijk hebben gemaakt dat het verplicht is, we u mogelijk niet de diensten kunnen leveren die u hebt aangevraagd of op een andere manier het/de doel(en) kunnen vervullen waarvoor we uw persoonsgegevens hebben gevraagd.

Persoonsgegevens die u verstrekt

Bij aanmelding voor SkyShowtime en voor het beheer van uw account
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: U verstrekt ons persoonsgegevens wanneer u zich aanmeldt voor SkyShowtime. U verstrekt ons ook persoonsgegevens wanneer u uw account en profielen beheert.
Dit zijn over het algemeen gegevens zoals uw naam, adres, e-mailadres, betalingsgegevens (zoals uw creditcard- of betaalkaart, PayPal-, Apple Pay- of Google Pay-gegevens), uw accountvoorkeuren en informatie over de verschillende gebruikersprofielen die u aanmaakt.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Voor het verlenen van een aangevraagde dienst/uitvoeren van een contract met u
Om uw account te registreren en u te voorzien van functies voor uw account op SkyShowtime, zoals het regelen van toegang tot uw account, het onderhouden van uw account en het verlenen van gerelateerde klantenservice aan u.

Om u administratieve informatie te sturen, waaronder informatie over SkyShowtime en wijzigingen in onze voorwaarden en beleidslijnen.

Klantenservice
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: U verstrekt ons persoonsgegevens wanneer u contact met ons opneemt over een bestelling, om ondersteuning te vragen of voor algemene vragen.
Welke persoonsgegevens we verzamelen: Dit is over het algemeen informatie zoals uw naam, rekeningnummer, details van uw vraag of verzoek, maar kan eventuele aanvullende informatie bevatten die u aan ons verstrekt.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Voor het verlenen van een aangevraagde dienst/uitvoeren van een contract met u
Om met u te communiceren over de SkyShowtime-service voor u en om u gerelateerde klantenservice te bieden.

Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang
Om te reageren op algemene vragen en aan uw verzoeken te voldoen.

Direct Marketing
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: U verstrekt ons persoonsgegevens wanneer u zich aanmeldt voor/instemt met het ontvangen van marketingcommunicatie van ons, onze gelieerde ondernemingen en/of onze partners.
Welke persoonsgegevens we verzamelen: Dit is over het algemeen informatie zoals uw naam, e-mailadres en marketingvoorkeuren.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Met uw toestemming
Om u marketingcommunicatie te sturen via e-mail of pushmeldingen wanneer u hebt ingestemd met het ontvangen van deze communicatie. We doen dit alleen in overeenstemming met uw marketingvoorkeuren en u kunt zich op elk moment afmelden voor het ontvangen van deze berichten door de juiste knop in uw accountinstellingen uit te schakelen of door de afmeldlink of optie te selecteren in een marketingbericht dat u van ons ontvangt.

Om uw contactgegevens en marketingvoorkeuren te delen met onze gelieerde ondernemingen en elke andere derde partij voor het doel dat zij u marketingcommunicatie via e-mail sturen wanneer u ermee akkoord bent gegaan dat wij uw persoonsgegevens voor deze doeleinden delen. We zullen dit alleen doen in overeenstemming met uw marketingvoorkeuren en u kunt ons op elk moment vragen om te stoppen met het delen van uw persoonsgegevens voor deze doeleinden door de juiste knop in uw accountinstellingen uit te schakelen of door een afmeldlink te selecteren in een marketing e-mail die u van ons ontvangt.

Houd er rekening mee dat als u zich afmeldt voor het ontvangen van marketinggerelateerde berichten van ons, we indien nodig administratieve en serviceberichten naar u blijven sturen.

Persoonsgegevens die we automatisch verzamelen

Gerichte benadering op sociale media en andere platforms
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: We bieden u gepersonaliseerde inhoud over SkyShowtime op sociale media of andere platforms die uw e-mailadres en andere gegevens koppelen aan uw gebruikersprofiel. U kunt zich op elk moment afmelden voor deze op maat gemaakte reclame via de instellingen van uw SkyShowtime-account.
Welke persoonsgegevens we verzamelen: Dit is over het algemeen informatie zoals uw naam, e-mailadres en informatie over hoe u SkyShowtime gebruikt.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang
Om u aangepaste advertenties te sturen of de effectiviteit van onze advertentiecampagnes te meten met behulp van doelgroepgerichte technologie. Onze sociale media en andere platformpartners kunnen bijvoorbeeld uw e-mailadres en andere informatie over uw gebruik van SkyShowtime koppelen aan uw socialemedia-gegevens, zodat we gerichte advertenties kunnen sturen. Hoewel we gerichte advertenties naar u kunnen sturen, kunnen we niet zien of u bent opgenomen in de afgestemde doelgroepenlijst en geen toegang heeft tot informatie die op de sociale media of een ander platform wordt bewaard.

Voor aanbeveling van SkyShowtime-inhouden in profielen van volwassenen
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: Wij verzamelen persoonlijk videokijkgedrag op SkyShowtime om op maat gemaakte aanbevelingen voor inhoud binnen SkyShowtime te kunnen geven.
Welke persoonsgegevens we verzamelen: Deze informatie omvat zaken als de meest recente titels die bekeken zijn en wanneer ze bekeken zijn. Dit omvat ook automatisch verzamelde informatie, zoals:
Browser- en apparaatgegevens: Bepaalde informatie wordt door de meeste browsers verzameld, zoals uw Media Access Control (MAC)-adres, apparaattype (Windows of Macintosh), schermresolutie, versie van het besturingssysteem, type internetbrowser en versie van SkyShowtime die u gebruikt.

App-gegevens: Wanneer u de SkyShowtime-app downloadt, kunnen wij app-gebruiksgegevens bijhouden en verzamelen, zoals de datum en tijd waarop de app op uw apparaat toegang heeft tot onze servers en welke informatie en bestanden er naar de app zijn gedownload op basis van uw apparaatnummer.

IP-adres: Een IP-adres (Internet Protocol) is een nummer dat automatisch wordt toegewezen aan uw apparaat van waaruit u SkyShowtime opent door uw Internet Service Provider (ISP), en dat automatisch wordt geïdentificeerd en geregistreerd in onze serverlogbestanden wanneer u SkyShowtime opent, samen met het tijdstip van het bezoek en uw activiteit op SkyShowtime.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Voor het verlenen van een aangevraagde dienst/uitvoeren van een contract met u
Om uw kijkgedrag te analyseren met het oog op het geven van gepersonaliseerde inhoudsaanbevelingen als een belangrijk kenmerk van de SkyShowtime-service. Als we bijvoorbeeld één tv-programma Door favoriete programma’svan u te identificeren op basis van kijkgedrag, kunnen we een vergelijkbaar tv-programma aanbevelen.

Afleverbaarheid van e-mail
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: We verzamelen bepaalde persoonsgegevens op geautomatiseerde manier wanneer we u marketingmails sturen in overeenstemming met uw marketingvoorkeuren.
Zie ons Cookiebeleid hier voor informatie over wat Cookies (en andere soortgelijke technologieën) zijn en hoe we ze gebruiken.
Welke persoonsgegevens we verzamelen: Dit is over het algemeen informatie zoals of u de e-mail hebt geopend en waar u op hebt geklikt in de e-mail.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang
Om de prestaties van de marketingmails die we u sturen te begrijpen.
Om toekomstige marketingmails die we u sturen op basis van uw interacties met onze eerdere e-mails op maat te maken.

Toegang tot SkyShowtime
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: We verzamelen bepaalde persoonsgegevens op geautomatiseerde manier wanneer u SkyShowtime bezoekt of ermee communiceert.

Welke persoonsgegevens we verzamelen: Dit is over het algemeen informatie zoals:
Browser- en apparaatgegevens: Bepaalde informatie wordt door de meeste browsers verzameld, zoals uw Media Access Control (MAC)-adres, apparaattype (Windows of Macintosh), schermresolutie, versie van het besturingssysteem, type internetbrowser en versie van SkyShowtime die u gebruikt.

App-gegevens: Wanneer u de SkyShowtime-app downloadt, kunnen wij app-gebruiksgegevens bijhouden en verzamelen, zoals de datum en tijd waarop de app op uw apparaat toegang heeft tot onze servers en welke informatie en bestanden er naar de app zijn gedownload op basis van uw apparaatnummer.

IP-adres: Een IP-adres (Internet Protocol) is een nummer dat automatisch wordt toegewezen aan uw apparaat van waaruit u SkyShowtime opent door uw Internet Service Provider (ISP) en automatisch wordt geïdentificeerd en geregistreerd in onze serverlogbestanden wanneer u SkyShowtime opent, samen met het tijdstip van het bezoek en uw activiteit op SkyShowtime.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang

Om het niveau van het gebruik op SkyShowtime te berekenen.

Om te helpen bij de diagnose van technische problemen.

Om de prestaties van de inhouden op SkyShowtime te controleren door het kijkgedrag van gebruikers te analyseren.

Voor het uitvoeren van een contract met u of om te voldoen aan onze wettelijke en regelgevende verplichtingen.

Om de prestaties van de inhouden op SkyShowtime te controleren en hierover te rapporteren door het kijkgedrag van gebruikers te analyseren.

Persoonsgegevens die we verzamelen van derden

Voor het aanmelden voor of gebruik maken van SkyShowtime via een externe partner
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen en waarvandaan: U geeft een ander bedrijf uw persoonsgegevens wanneer u zich aanmeldt voor en gebruik maakt van SkyShowtime via hun dienst. Dit bedrijf zal uw persoonsgegevens met ons delen zodat we u kunnen verifiëren en u toegang kunnen bieden tot SkyShowtime en onze diensten, met inbegrip van het diagnosticeren van technische problemen en het controleren van de prestaties van de diensten.

Welke persoonsgegevens we verzamelen: Dit is over het algemeen informatie zoals verificatiegegevens, legitimiteit van het account, zoekopdrachten, inloggebeurtenissen, en apparaat-identificatoren zoals IP-adressen, apparaat-ID's of andere unieke identificatoren.

Waarvoor gebruiken wij uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang

Om uw rechten en toegang tot SkyShowtime te verifiëren.

Om te helpen bij de diagnose van technische problemen.

Om de prestaties van SkyShowtime-diensten te controleren.

Interne bedrijfsprocessen

We kunnen uw hierboven beschreven persoonsgegevens ook gebruiken voor de volgende doeleinden:

Bij het samenvoegen en/of anonimiseren van persoonsgegevens
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: Het samenvoegen en/of anonimiseren van persoonsgegevens door ons kan van toepassing zijn op alle bovenstaande persoonsgegevens die we over u verzamelen.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang
Om persoonsgegevens die we verzamelen samen te voegen en/of te anonimiseren, zodat deze u of een andere persoon niet langer rechtstreeks zullen identificeren. Bijvoorbeeld door persoonsgegevens te gebruiken die zijn verzameld door uw gebruik van SkyShowtime om het percentage van onze gebruikers te berekenen dat van een bepaalde tv-serie of film houdt. We gebruiken de geaggregeerde en/of geanonimiseerde gegevens die worden gegenereerd voor meerdere doeleinden, bijvoorbeeld:
Om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen.

Om onze huidige producten en diensten te verbeteren, aan te passen of te verbeteren.

Om de effectiviteit van onze promotiecampagnes te bepalen, zodat we onze campagnes kunnen aanpassen aan de behoeften en interesses van onze gebruikers.

Om onze bedrijfsactiviteiten uit te voeren en uit te breiden, bijvoorbeeld om te begrijpen welke delen van SkyShowtime het meest interessant zijn voor onze geb ruikers, zodat we middelen en ontwikkelingsinspanningen effectief kunnen richten.

Naleving van onze Gebruiksvoorwaarden
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: Onze nalevingsprocedures voor Gebruiksvoorwaarden kunnen van toepassing zijn op alle bovenstaande persoonsgegevens die we over u verzamelen.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang
Om ervoor te zorgen dat de diensten en inhouden alleen worden gebruikt op de manieren die uitdrukkelijk zijn toegestaan in onze Gebruiksvoorwaarden (zoals van tijd tot tijd bijgewerkt).

Overdraagbaarheid
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: We verzamelen persoonsgegevens die ons helpen om het land waar u woont te verifiëren. Deze informatie kan uw IP-adres, factuuradres en betalingsgegevens omvatten.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Voldoen aan een wettelijke verplichting
Om te bepalen welke inhoudsbibliotheek geschikt is om u te laten zien.

Audits (intern en extern) en naleving
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: Onze audit- en nalevingsprocedure kan van toepassing zijn op alle bovenstaande persoonsgegevens die we over u verzamelen.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting
Om te verifiëren dat onze interne processen voldoen aan wettelijke, regelgevende of contractuele vereisten.

Fraude en beveiliging
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: Onze procedure voor fraude- en veiligheidscontrole kan van toepassing zijn op alle bovenstaande persoonsgegevens die wij over u verzamelen, met inbegrip van de bescherming van onze belangen en rechten met betrekking tot de inhouden die wij op SkyShowtime beschikbaar stellen.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang
Om fraude- en veiligheidscontrole uit te voeren, bijvoorbeeld om cyberaanvallen of pogingen om identiteitsdiefstal te plegen te detecteren en te voorkomen, en om onze contentrechten te beschermen.

Administratie
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: Onze administratieve procedures kunnen van toepassing zijn op alle bovenstaande persoonsgegevens die we over u verzamelen.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk voor ons rechtmatige belang
Om efficiënt te werken binnen ons bedrijfsmodel en onze bedrijfsstructuur, op een manier die onze klanten effectief van dienst is, onder meer door gebruik te maken van een reeks gecentraliseerde en gelokaliseerde bedrijfsfuncties.

Juridische claims
Wanneer we uw persoonsgegevens verzamelen: Onze procedure voor juridische claims kan van toepassing zijn op alle bovenstaande persoonsgegevens die we over u verzamelen.

Hoe we uw persoonsgegevens gebruiken: Noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichtingen/rechtmatige belangen (afhankelijk van de situatie)
Het effectief verdedigen of indienen van claims om onze wettelijke rechten en belangen te beschermen en om te reageren op onderzoeken van regelgevende instanties of wetshandhavingsinstanties.

3 MET WIE WIJ UW PERSOONSGEGEVENS DELEN

We delen uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:
We delen uw persoonsgegevens met gelieerde ondernemingen voor de doeleinden die in dit Privacybeleid worden beschreven.

Als u zich aanmeldt voor, of toegang krijgt tot SkyShowtime via een derde partij of met een ander product of dienst (zoals via een app-store of waar SkyShowtime door een ander tv-platform of dienstverlener is opgenomen in een bundel of pakket), delen we uw persoonsgegevens met deze externe leveranciers in verband met uw gebruik van SkyShowtime, zoals gebruikersidentificatie en IP-adres.

Wij delen uw persoonsgegevens met derden die namens ons diensten uitvoeren (en in sommige gevallen onze gelieerde ondernemingen), om de diensten die zij aan ons leveren te vergemakkelijken. Deze kunnen bestaan uit consultants van andere bedrijven van de Comcast Group en Paramount, aanbieders van professionele adviseringsdiensten (advocaten en accountants), dienstverleners die betrokken zijn bij hosting, marketingtechnologie, gegevensanalyse, betalingsverwerking, orderverwerking, infrastructuurvoorziening, IT-diensten, klantenservice, e-mailbezorging, auditing en andere soortgelijke diensten.

Met uw toestemming delen we uw persoonsgegevens met derden (inclusief bedrijven van de Comcast Group en Paramount) om hen in staat te stellen u marketingcommunicatie te sturen, in overeenstemming met uw marketingvoorkeuren.

We delen uw persoonsgegevens met onze socialemedia-partners (waaronder Facebook) voor het plaatsen van publieke advertenties op sociale media. Afhankelijk van uw privacy-instellingen en acties op dergelijke netwerken, kunnen we contactgegevens, identificatie- en demografische informatie, door gebruikers gegenereerde inhoud, apparaatinformatie en -identificatoren, verbindings- en gebruiksgegevens en socialemedia-informatie delen. Houd er rekening mee dat Facebook Ireland een gezamenlijke verwerkingsverantwoordelijke is voor de gezamenlijke verwerking (zoals hier uiteengezet). Meer informatie (inclusief over de grondslag waarop Facebook Ireland zich baseert en hoe u uw rechten als betrokkene kunt uitoefenen) is hier te vinden in het Gegevensbeleid van Facebook Ireland.

We delen uw persoonsgegevens als we daartoe verplicht zijn, om te voldoen aan (en/of wanneer we redelijkerwijs van mening zijn dat we verplicht zijn om te voldoen aan) een wettelijke of regelgevende verplichting, zoals op grond van gerechtelijke bevelen, handhavingsmaatregelen van regelgevende instanties of wetshandhavingsinstanties; of om een overeenkomst die we met u hebben gesloten af te dwingen; of ter bescherming van de rechten, het eigendom, de veiligheid of beveiliging van SkyShowtime, onze gelieerde ondernemingen, u, andere derden, gebruikers van SkyShowtime of het algemene publiek.

We delen uw persoonsgegevens in verband met een verkoop of zakelijke transactie. We hebben een rechtmatig belang bij het openbaar maken of overdragen van uw persoonsgegevens aan een derde partij in het geval van een reorganisatie, fusie, verkoop, joint venture, toewijzing, overdracht of andere beschikking van ons gehele of een deel van ons bedrijf, diensten, activa, aandelen (ook in verband met een faillissement of soortgelijke procedures). Dergelijke derden kunnen bijvoorbeeld een overnemende entiteit en haar adviseurs omvatten.

We delen uw persoonsgegevens om onze algemene voorwaarden te kunnen naleven, waaronder het beschermen van onze belangen en rechten op de inhoud die we beschikbaar stellen op SkyShowtime, of andere contracten die we met u hebben en om ons in staat te stellen beschikbare rechtsmiddelen in te zetten of de schade te beperken die we kunnen oplopen door enige actie, zoals op grond van gerechtelijke bevelen en het inschakelen van incassobureaus.

4 WAT GEBEURT ER ALS U ONS DE INFORMATIE DIE WE VRAGEN NIET VERSTREKT?

Als u de persoonsgegevens die nodig zijn niet verstrekt of uw toestemming intrekt (indien dit de relevante grondslag is) voor de verwerking van uw persoonsgegevens die noodzakelijk zijn voor ons om de diensten van SkyShowtime aan u te kunnen leveren, zullen wij die diensten niet aan u kunnen leveren.

5 NEMEN WE GEAUTOMATISEERDE BESLISSINGEN OVER U?

Nee, wij maken geen gebruik van geautomatiseerde besluitvorming.

6 GEVEN WIJ UW PERSOONSGEGEVENS DOOR?

Houd er rekening mee dat als gevolg van de wereldwijde omvang van de activiteiten van SkyShowtime, uw persoonsgegevens kunnen worden opgeslagen en verwerkt in elk land waar we faciliteiten hebben of waar we dienstverleners inschakelen. Door SkyShowtime te gebruiken, begrijpt u dat uw persoonsgegevens kunnen worden overgedragen naar landen buiten uw land van verblijf, waaronder naar locaties, zoals de Verenigde Staten, die mogelijk gegevensbeschermingsregels hebben die verschillen van die van uw land.

Om uw persoonsgegevens te beschermen, hanteert SkyShowtime standaard contractuele clausules die zijn aangenomen door regelgevende instanties, zoals de Europese Commissie. U heeft het recht om een kopie te verkrijgen van de veiligheidsmaatregelen die we gebruiken door contact met ons op te nemen zoals beschreven aan het einde van dit Privacybeleid.

7 HOE LANG BEWAREN WE UW PERSOONSGEGEVENS?

We bewaren uw persoonsgegevens zo lang als nodig of toegestaan is, rekening houdend met het/de doeleinde(n) waarvoor ze zijn verkregen en in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving.

De criteria die we gebruiken om onze bewaartermijnen te bepalen zijn onder meer:

De tijdsduur dat we een doorlopende relatie met u hebben en SkyShowtime aan u verstrekken (bijvoorbeeld zolang u een account bij ons hebt of SkyShowtime blijft gebruiken) en wanneer we rechtmatige belangen hebben om uw persoonsgegevens verder te bewaren zoals uiteengezet in dit Privacybeleid;

Wanneer er een wettelijke verplichting is waaraan wij onderworpen zijn (bepaalde wetten vereisen bijvoorbeeld dat wij uw transacties gedurende een bepaalde periode bewaren voordat we ze kunnen verwijderen);

Wanneer het bewaren raadzaam is vanwege onze juridische positie (zoals met betrekking tot toepasselijke verjaringstermijnen, rechtszaken of onderzoeken door regelgevende instanties); en

Alle richtlijnen uitgegeven door relevante juridische en gegevensbeschermingsautoriteiten.

8 GEVOELIGE PERSOONSGEGEVENS

We vragen u om ons geen gevoelige persoonsgegevens (bijv. burgerservicenummers, informatie met betrekking tot ras of etnische afkomst, seksuele geaardheid of seksleven, politieke opvattingen, religie of filosofische overtuigingen, gezondheidsgerelateerde informatie, criminele achtergrond of lidmaatschap van een vakbond) te sturen op of via SkyShowtime of op een andere manier, tenzij we uitdrukkelijk om deze informatie vragen.

9 UW PRIVACYRECHTEN

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te bekijken, te corrigeren, te bewerken, bezwaar te maken, te beperken, te wissen, bezwaar te maken of over the dragen. U kunt uw verzoek hier indienen. U of uw gemachtigde kan uw verzoek ook indienen door contact met ons op te nemen via: privacy@SkyShowtime.com. We zullen op uw verzoek reageren in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Houd er rekening mee dat deze rechten in bepaalde omstandigheden kunnen worden beperkt, bijvoorbeeld als het verstrekken van de gevraagde informatie de persoonsgegevens van een andere persoon onthult. Voor uw bescherming moeten we mogelijk uw identiteit verifiëren voordat we op uw verzoek reageren. Als u optreedt als gevolmachtigde, kunnen we om bewijs vragen dat u de bevoegdheid hebt om namens de persoon op te treden.

U kunt uw cookievoorkeuren ook beheren via de link “Cookievoorkeuren” in de voettekst van de relevante website of in uw app-instellingen.

10 UPDATES VAN DIT PRIVACYBELEID

We kunnen dit Privacybeleid op elk moment wijzigen. Wij zullen u op de hoogte brengen van belangrijke wijzigingen indien wij een relatie met u hebben en anders van tijd tot tijd bijgewerkte versies op onze website plaatsen. Bekijk de legenda “LAATST BIJGEWERKT” bovenaan deze pagina om te zien wanneer dit Privacybeleid voor het laatst is herzien. Alle wijzigingen in dit Privacybeleid worden van kracht wanneer we het herziene Privacybeleid beschikbaar stellen op of via de SkyShowtime-website.

11 CONTACT MET ONS OPNEMEN

Als u vragen of zorgen hebt over dit Privacybeleid of onze gegevensverwerkingspraktijken, neem dan per e-mail contact met ons op via privacy@SkyShowtime.com.
Wij zijn gevestigd op het volgende adres: SkyShowtime Limited, Sky Central, Grant Way, Isleworth, Middlesex, TW7 5QD, Verenigd Koninkrijk.
SkyShowtime Limited heeft SkyShowtime Nederland aangewezen als haar vertegenwoordiger. Het geregistreerde adres van SkyShowtime Nederland is NDSM-plein 6, 1033 WB, Amsterdam, Nederland.

Houd er rekening mee dat communicatie per e-mail niet altijd veilig is, dus neem geen creditcardinformatie of andere gevoelige informatie op in uw e-mailberichten aan ons.