Download indhold på din enhed

Kunne du tænke dig at få lidt hjælp til at kontrollere dine binge-watching-vaner? Så har vi en løsning i ærmet.

Hvis du har et Standard Plus-abonnement med SkyShowtime, kan du downloade op til 30 tv-shows og film til din enhed og se dem offline, hvor som helst og når som helst.

Sådan downloader du SkyShowtime-indhold

Her er en simpel guide til, hvordan du downloader SkyShowtime-indhold:

1. Download SkyShowtime-app'en på din enhed.
  2. Log ind på din SkyShowtime-konto.
  3. Vælg det tv-program eller den film, du vil downloade.
  4. Klik på "Download".

Husk, at det ikke er alle titler, der kan downloades, og at du kun kan downloade op til 30 titler på alle dine registrerede enheder.

Downloadene forbliver på din enhed i 48 timer fra første gang, du ser dem, eller i 30 dage, hvis du stadig mangler at se dem.

Du kan downloade en titel så ofte, du vil, så længe den stadig er tilgængelig på SkyShowtime.

Sådan finder du dine SkyShowtime-downloads

1. Log ind på din SkyShowtime-app.
  2. Vælg den profil, du brugte til at downloade indholdet.
  3. Klik på nedpilen nederst på skærmen.
  4. Du vil kunne se dine gemte downloads i dette afsnit.

Du kan også oprette en overvågningslistefor at tilpasse din seeroplevelse yderligere og seSkyShowtime-indhold på dit tv.