Help Center

Download SkyShowtime-appen

Det vigtigste først. Er din enhed en enhed, der understøtter SkyShowtime?

Fantastisk! Tilmeld dig på skyshowtime.com. Besøg derefter de appbutikker, der er anført nedenfor, for at downloade SkyShowtime-appen på din enhed.

App Store

Gå til App Store til iOS

Google Play Butik

Gå til Google Play Butik til Android

LG Content Store

1. Tryk på knappen ‘Hjem’ på din fjernbetjening for at starte LG Content Store
  2. Vælg ‘APPS’
  3. Vælg SkyShowtime på listen over tilgængelige apps
  4. Tryk på ‘Installér’

Apple TV Store

1. Åbn App Store-appen
  2. Søg efter ‘SkyShowtime’
  3. Vælg knappen ‘Hent’. Hvis du ser knappen ‘Åbn’ i stedet for knappen ‘Hent’, betyder det, at du allerede har downloadet SkyShowtime-appen på dit Apple TV

Samsung TV Apps Store

1. Tryk på knappen 'Hjem' på din Smart Remote, og naviger til Apps
  2. Vælg SkyShowtime-appen, og tryk på knappen 'Vælg'
  3. Vælg 'Installer'. Når installationen er afsluttet, vises en menu, hvor du kan vælge mellem funktionerne 'Åbn' appen eller 'Tilføj til hjemmet' på dit Samsung TV

Lad showet begynde!

Ting, du kan gøre i SkyShowtime-appen

Har du problemer med SkyShowtime-appen? Se Nulstil din SkyShowtime-adgangskode,  hvis du ikke kan logge ind, og Min SkyShowtime-app virker ikke for at få tips til, hvordan du løser det.