Min SkyShowtime-app virker ikke

Oplever du afspilningsproblemer, mens du ser indhold i SkyShowtime-appen? Lad dig ikke afskrække af problemerne, men prøv vores tips til fejlfinding nedenfor.

1. Prøv at afspille forskellige titler

Hvis tv-showet eller filmen , som du forsøger at streame, ikke indlæses, så prøv at streame andre titler. Hvis de afspilles fint, er der stor sandsynlighed for, at det aktiv, du forsøger at se, er beskadiget. Hvordan løser man det? Kontakt os, så rapporterer det til vores tekniske afdeling.

1. Tjek SkyShowtime-tjenestens status

Hvis SkyShowtime ikke fungerer på både app og web, og alle vores tv-programmer og film ikke kan afspilles, så er der sandsynligvis tale om et problem med tjenesten. Tjek vores statusside for tjenesten – hvis der er et kendt problem, vil vi skrive det der.

1. Log ud af SkyShowtime-appen

På SkyShowtime-appens startside skal du klikke på din avatar og derefter på knappen ‘Konto’. Derfra skal du gå til ‘Indstillinger’ og vælge ‘Log ud’ (nederst på skærmen). Vent et par minutter, og log ind igen.

1. Genstart din enhed

Har du prøvet at slukke og tænde din enhed igen? Grundlæggende, men ofte effektivt.

1. Tjek din internetforbindelse

Sørg for, at Wi-Fi eller mobildata fungerer, og at flytilstand på din enhed er slået fra. Tjek også, om andre apps på din enhed kan oprette forbindelse til internettet.

1. Genstart din router

Hvis du forsøger at streame indhold hjemmefra, og din internetforbindelse driller, så prøv at genstarte din router.

1. Afinstaller SkyShowtime-appen

Nogle gange kan geninstallation af en app udløse vigtige softwareopdateringer. Afhængigt af operativsystemet (OS), der kører på din enhed, kan det være en god idé at følge enten retningslinjerne for Android eller iOS for sletning af apps. Vent fem minutter, og geninstaller derefter SkyShowtime-appen på din enhed.

1. Log ud af SkyShowtime på alle enheder

Det er god praksis at logge ud af alle tilsluttede enheder for at nulstille synkroniseringen og slette potentielle beskadigede data, der kan være gemt på vores servere og give afspilningsproblemer.

1. Opdater operativsystemet på din enhed

Uanset om du bruger en smartphone, tablet eller smart-tv skal du sørge for, at enhedens operativsystem er opdateret.

Har du stadig problemer? Kontakt os, så undersøger vi det.