Løs et problem med SkyShowtime-appen på smart-tv'et

Jeg kan ikke finde appen på mit smart -tv

Lad os kontrollere, om dit tv er kompatibelt. Vores understøttede smart-tv-modeller omfatter:

LG webOS 3.5 eller nyere, Apple TV HD (4. generation) eller nyere, Android TV 6.0 eller nyere og Samsung Smart TV-modeller fra 2017 eller nyere, der anvender Tizen OS 3.0 eller nyere.

Du kan finde dine installerede apps i din tv-enheds butik. Hvis den ikke er der, skal du muligvis downloade den igen.

Appen fungerer ikke, som den skal

Som et første trin kan du prøve at slukke for enheden, vente et par sekunder og derefter tænde den igen. Hvis det ikke hjælper, kan du prøve at afinstallere og geninstallere appen på enheden. Dermed fjernes alle downloadede serier og film fra enheden, og du bliver logget ud af din SkyShowtime-konto.

Slet SkyShowtime-appen fra din Apple-enhed

1. Tryk på SkyShowtime-appen på startskærmen, og hold den nede.

1. Tryk på "Fjern app".

1. Tryk derefter på "Slet app".

Slet SkyShowtime-appen fra din Android-enhed

1. Åbn Google Play Butik på din enhed.

1. Tryk på ikonet "Profil" øverst til højre.

1. Tryk derefter på "Administrer apps og enheder", og vælg SkyShowtime-appen.

1. Tryk på ikonet "Profil" øverst til højre, når du er i butikken.

1. Tryk derefter på "Administrer apps og enheder", og vælg SkyShowtime-appen.

1. Til sidst skal du trykke på "Afinstaller" for at fjerne appen.

Vi foreslår, at du geninstallerer appen for at se, om problemet fortsætter.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os.