Omdøb, tilføj eller log ud på alle enheder på SkyShowtime

Alle ændringer, du vil foretage på dine SkyShowtime-enheder, kan du nemt foretage online.

Omdøb dine enheder

1. Gå til dine SkyShowtime-kontoindstillinger
  2. På fanen ‘Enheder’ finder du alle dine registrerede enheder
  3. Klik på valgmuligheden ‘Omdøb’ ved siden af den enhed, du vil redigere
  4. Omdøb enheden, og tryk derefter på knappen ‘Omdøb’ for at gemme

Tilføj nye enheder

Du skal bare logge ind på skyshowtime.com fra en ny enhed, så tilføjes den automatisk til din SkyShowtime-konto.

Log ud af alle enheder

Vælg i sektionen 'Enheder' på din SkyShowtime-konto 'Afmeld fra alle' for at logge ud af alle dine enheder.

Fjern registrerede enheder

Enheder fjernes automatisk fra din SkyShowtime-konto, når du når grænsen på 10 enheder, efterhånden som du tilføjer nye. Der er i øjeblikket ikke mulighed for at fjerne enheder enkeltvis.

Se Hvor mange samtidige streaminger af SkyShowtime?for at få mere at vide.