Understøttede enheder

Du kan se SkyShowtime hvor som helst og når som helst på tværs af en række forskellige enheder og webbrowsere.

Her er en liste over alle dem, vi understøtter.

Webbrowsere

Chrome 110+ (Windows/Mac)

Firefox 110+ (Windows/Mac)

MS Edge 110+ (Windows/Mac)

Safari 14+ (Mac)

Mobil- og tabletenheder

• Android 7.0 eller nyere

• iOS 13 eller nyere

Computer

• Chrome OS

• macOS

• Windows-pc

Bemærk, at SkyShowtime kun kan tilgås på en pc via en webbrowser, eftersom der ikke er nogen dedikeret app tilgængelig til Windows 11.

Smart TV’er

• Apple TV HD (4. generation) eller nyere

• Android TV 6.0 eller nyere – du kan se SkyShowtime på mange forskellige Smart-TV'er, som har Android, f.eks. Sony Bravia, samt TV-bokse som NVIDIA Shield, så længe de kører på Android OS 6.0 eller nyere

• LG webOS 3.5 eller nyere

Streamingenheder

• Chromecast 1. generation eller nyere, herunder Chromecast med Google TV

Rootede enheder

Vi understøtter ikke rootede enheder.

Hvad er en rootet enhed?

Det er enhver enhed, hvis operativsystem er blevet jailbreaket for at fjerne producentens pålagte begrænsninger og opnå funktioner på højere niveau, der ellers ikke er tilgængelige.

Er du klar til at streame? Log ind, ellerdownload SkyShowtime-appenpå din enhed.