Sådan spejles SkyShowtime på tv'et

Du kan spejle indhold fra din SkyShowtime-app eller skyshowtime.com på ethvert smart-tv, der understøtter Chromecast- eller AirPlay-teknologier, og få mest muligt ud af dit hjemmebiografsystem, hvis du har et, eller bare nyde en filmisk SkyShowtime-oplevelse i dit eget hjem.

Spejling af SkyShowtime med Airplay

Du kan spejle SkyShowtime-indhold fra din iPhone, iPad og iPod touch på et smart-tv eller Apple TV ved hjælp af Apple Airplay.

Du skal bare logge på din SkyShowtime-app og derefter følge trinnene i Spejl din iPhone, iPad eller iPod touch til et tv.

Hvis du har installeret Apple TV på dit smart-tv, f.eks. Samsung TV, skal du muligvis først logge ind på Apple TV-appen for at kunne spejle SkyShowtime-indhold.

Spejling af SkyShowtime med Google Cast

Hvis du ser SkyShowtime på en Android-enhed eller computer, kan du også spejle indhold på en tv-skærm, så længe dine enheder er på det samme Wi-Fi-netværk som dit tv, og du bruger et tv med indbygget Chromecast-teknologi.

Spejl fra Android-enhed til tv:

1. Log på SkyShowtime-appen

2. Vælg en visningsprofil

3. Vælg den serie eller film, du vil spejle

4. Klik på ikonet 'Cast' i øverste højre hjørne af skærmen

5. Vælg 'TV'

6. 'Afspil' derefter den serie eller film, du vil spejle

Spejl fra computer til tv:

1. Log ind på skyshowtime.com via Google Chrome-browseren

2. Vælg en visningsprofil

3. Klik på punktmenuen i øverste højre hjørne af browseren, og vælg 'Cast'

4. Vælg 'TV', og 'Afspil' derefter den tv-serie eller film, du vil spejle

Du kan gå ind og ud af din SkyShowtime-app eller bruge andre apps på din enhed, mens du spejler, da indholdet fortsat afspilles på dit tv!

Spejl fra en Apple- eller Android-mobilenhed ved hjælp af Chromecast-dongle (dvs. Google Snow)

Sørg for, at din Chromecast-dongle er på det samme Wi-Fi-netværk som den mobilenhed, du bruger, og at den er tilsluttet dit smart-tv og tændt, og derefter:

1. Log ind på SkyShowtime-appen på din enhed.
  2. Vælg en visningsprofil
  3. Vælg det indhold, du gerne vil se
  4. Klik på ikonet 'Cast' i øverste højre hjørne af skærmen
  5. Et SkyShowtime-lanceringslogo vises nu på din tv-skærm
  6. SkyShowtime-videoafspilleren åbnes, og afspilningen af dit indhold begynder

Hvis du aktiverer undertekster i SkyShowtime-appen, vises de også på dit tv.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os.