Opret og redigér SkyShowtime-profiler

Gør din SkyShowtime-oplevelse personlig ved at oprette profiler for hvert medlem af din husstand, herunder dine børn, med få enkle trin.

Opret profiler

1. Log ind på skyshowtime.com eller start SkyShowtime-appen

2. Klik på din profilavatar

3. Rul eller stryg til højre, og klik derefter på ‘+’ tegnet for at oprette en ny konto

4. Vælg en avatar

5. Vælg 'ja' eller 'nej' ved spørgsmålet Børneprofil

6. Indtast derefter profilnavnet og klik på ‘Udført’

Redigér profiler

1. Log ind på skyshowtime.com eller start SkyShowtime-appen

2. Vælg den profil, du vil redigere

3. Klik på blyantikonet under profilnavnet

4. Når du er i menuen ‘Redigér’, kan du:

• Ændre profilavatar

• Redigere profilnavnet

• Skift visningssprog for din SkyShowtime-profil

• Opsæt forældrekontrol

• Slå “Afspil forhåndsvisninger automatisk” til eller fra – aktivering af “Afspil forhåndsvisninger automatisk” får videoer til at afspille i baggrunden på destinationssider på alle enheder

• Slet profilen

Tilpas din SkyShowtime-oplevelse endnu mere med “Min liste”