Har SkyShowtime børneprofiler?

Det gør vi! Det er nemt at oprette en SkyShowtime-profil til dine børn. Følg nedenstående trin.

Oprettelse af en børneprofil

1. Log på din SkyShowtime-konto
  2. Klik på ‘+’ tegnet for at oprette en ny profil
  3. Vælg en avatar
  4. Til spørgsmålet “Er dette en børneprofil?” skal du vælge ‘Ja’
  5. Indtast et navn til børneprofilen, f.eks. ‘Julius’
  6. Tryk på ‘Udfør’ for at gemme den
Vi viser kun indhold, der er vurderet som TV-PG/PG eller lavere, til dine børn.

Du kan få mere at vide om, hvordan du foretager ændringer af en børneprofil, under Opret og redigér SkyShowtime-profiler.

Sletning af en børneprofil

1. Log på din SkyShowtime-konto
  2. Hold markøren over den børneprofil, du vil slette, for at vise blyantikonet ‘Redigér’ under den
  3. Klik på ikonet ‘Redigér’
  4. Vælg “Slet profil”
  5. Til spørgsmålet “Er du sikker på, at du vil slette denne profil?” skal du vælge ‘Ja’
Børneprofilen bliver nu slettet permanent sammen med dens streamingoversigt.