Forældrekontrol på SkyShowtime

Tid til at konfigurere forældrekontrol for de små!

Der er to typer forældrekontrol, du kan konfigurere for at sikre, at de kun ser alderssvarende SkyShowtime-indhold: aldersklassificering og profilpinkode.

Indstilling af aldersklassificering

1. Log ind på din SkyShowtime-konto eller SkyShowtime-app

2. Vælg den profil, du vil aktivere Aldersklassificering for, og klik på blyantikonet for at redigere den

3. I ‘Indstillinger’ skal du gå til ‘Aldersklassificering’

4. Tryk på ‘Ændre’-knappen

5. Indtast din adgangskode

6. Nu kan du vælge mellem 3 niveauer for aldersklassificeringen:

• Familie – programmer, der passer til alderen op til 12 år

• Teenager – programmer, der passer til alderen op til 16 år

• Voksen – programmer, der passer til alderen 18 og derover

1. Gem

Så hvis du for eksempel har aktiveret ‘Familie’-aldersklassificeringen, og børnene prøver at afspille indhold, der er over den aldersklassificering, så vil de ikke kunne gøre det.

Oprettelse af en profilpinkode

1. Log ind på din SkyShowtime-konto eller SkyShowtime-app

2. Vælg den profil, du vil låse, og klik på blyantikonet for at redigere den

3. I ‘Indstillinger’ skal du slå ‘Profillås’ til

4. Indtast din adgangskode

5. Opret en PIN-kode

6. Gem den

Når du har konfigureret en pinkode til forældrekontrol, skal du bruge den, hver gang du vil afspille indhold fra den profil.

Har du glemt din pinkode til forældrekontrol?

1. Gå til www.skyshowtime.com/watch/profiles

2. Vælg profilen, og klik på blyantikonet under dens avatar for at redigere den

3. Når du er kommet ind i profilen, kan du enten nulstille eller ændre din PIN-kode

Når det drejer sig om dine små børn, er det ikke kun et spørgsmål om at vise dem alderssvarende indhold, men også om at give dem den bedst mulige tv-oplevelse. Se artiklen På hvilket sprog kan jeg se SkyShowtime? for at få mere at vide.