Hej,, hvordan kan vi hjælpe?

Sådan lukker du din SkyShowtime-konto permanent


Du kan anmode om permanent lukning af din konto eller adgang til dine personlige data ved at udfylde SkyShowtimes anmodningsformular for dataadgang

 

Anmodningstyper for dataadgang

Ved at indsende en SkyShowtime-dataanmodningsformular kan du anmode om at: 


•    Slette dine personlige oplysninger permanent
•    Få adgang til dine personlige oplysninger
•    Overføre dine personlige oplysninger

 
Du kan være sikker på, at alle anmodninger går gennem et meget sikkert automatiseret system, og vi giver dig besked, når vi har modtaget dem. 
 

Permanent kontolukning

Sådan sletter du din SkyShowtime-konto permanent:

 

  1. Gå til SkyShowtimes anmodningsformular for dataadgang
  2. Vælg muligheden "Jeg anmoder om at" Slette mine personlige data
  3. Indtast dit fornavn, efternavn, e-mailadresse og land
  4. Sæt kryds i reCAPTCHA-boksen, og klik på Indsend
  5. Du vil modtage en e-mail fra OneTrust med et link til at verificere din e-mailadresse – bekræft den for at færdiggøre anmodningen. 

 

 

Når jeg sletter min konto, annulleres mit SkyShowtime-abonnement så også?

Nej. Sletning af dine data permanent og lukning af din konto annullerer ikke kommende betalinger, inklusive automatiske fornyelsesgebyrer (direkte debiteringer) for abonnementet. Sørg for at gennemgå, administrere og annullere dine betalingsforpligtelser. Hvis dit abonnement for eksempel faktureres gennem en tredjepart som Apple eller Roku, skal du kontakte den pågældende tredjepart direkte for at stoppe betalingerne. 

 

Kan jeg logge ind eller se noget, efter jeg har anmodet om at få slettet min SkyShowtime-konto?

Nej, så snart du har bekræftet din e-mailadresse, igangsættes sletningen af din konto, og du vil ikke kunne logge ind eller se noget. Du mister også adgangen til alt dit indhold og kontooplysninger.

 

Hvis du ombestemmer dig, skal du oprette en ny SkyShowtime-konto med en anden e-mailadresse og købe et nyt abonnement.

 

Kan jeg tilmelde mig igen med den samme e-mailadresse?

Ja, men du skal vente, indtil du får en e-mail, der bekræfter, at din gamle SkyShowtime-konto er blevet slettet permanent. Derefter kan du oprette en ny konto og abonnere igen med samme e-mailadresse.

 

Hvor lang tid tager det at slette min konto permanent?

Fra det øjeblik du verificerer din e-mailadresse, kan det tage op til 30 dage at behandle din anmodning. Men bare rolig. Vi sender dig en e-mail for at holde dig opdateret om status på din anmodning hele vejen igennem.


Data er et meget følsomt emne, så vi kan bede dig om at bekræfte din identitet, før vi behandler din anmodning om at lukke din konto permanent. Hvis du indsender anmodningen på vegne af en anden, kan vi også bede om dokumentation for, at du er autoriseret til at handle på vedkommendes vegne.


For flere oplysninger kan du se SkyShowtimes privatlivspolitik.

 

Jeg har lukket min SkyShowtime-konto, men jeg bliver stadig opkrævet for servicen

Lukning af din konto forhindrer ikke fremtidige betalinger, såsom automatiske fornyelse (direkte debiteringer) for servicen. Sørg for at gennemgå, administrere og annullere dine betalingsforpligtelser. Hvis dit abonnement for eksempel faktureres gennem en tredjepart som Apple eller Roku, skal du kontakte den pågældende tredjepart direkte for at stoppe betalingerne.  


Hjælp os med at forbedre vores artikler. Var artiklen forståelig?

Løste den dit problem?

© 2026 SkyShowtime Limited. Alle SKY- og SHOWTIME-varemærker og immaterielle rettigheder, som disse indeholder, tilhører henholdsvis Sky Limited og Showtime Networks Inc. og er brugt under licens af SkyShowtime Limited. Alle Paramount, a Skydance Corporation, NBCUniversal, Peacock og relaterede varemærker og immaterielle rettigheder, som disse indeholder, tilhører de respektive rettighedsindehavere. Alle andre varemærker og immaterielle rettigheder tilhører de respektive rettighedsindehavere. Alle rettigheder forbeholdes.