Sådan ændrer du visningssproget for din SkyShowtime-profil

At ændre visningssproget på din SkyShowtime-profil er lige så let som at sidde fast i 1923!

Du kan justere SkyShowtime-indstillingerne for visningssproget, så både din SkyShowtime-app og webbrugergrænseflade vises på dit valgte sprog.

Sådan justerer du dine indstillinger for visningssprog:

1. Gå til din visningsprofil

2. Klik på det lille blyantikon under din avatar for at redigere den

3. I 'Systemsprog' skal du klikke på rullemenuen for at vælge et sprog. Se nedenfor for en liste over understøttede visningssprog

4. Gem

Det visningssprog, du vælger, anvendes på både din SkyShowtime-mobil- og webbrugergrænseflade, men påvirker ikke lyden eller underteksterne på indholdet.

Understøttede sprog

• Albansk

• Bosnisk

• Bulgarsk

• Kroatisk

• Tjekkisk

• Dansk

• Hollandsk

• Engelsk

• Finsk

• Ungarsk

• Norsk

• Polsk

• Portugisisk (europæisk)

• Rumænsk

• Serbisk

• Slovensk

• Spansk (castiliansk)

• Svensk

• Slovakisk

Få mere at vide i På hvilket sprog kan jeg se SkyShowtime og Slå undertekster til.