Ofte stillede spørgsmål om aktivering af SkyShowtime gennem vores partnerudbydere

Hvis du allerede er SkyShowtime-abonnent og spekulerer på, om du kan aktivere SkyShowtime gennem en af vores partnerudbydere, er du på det rigtige sted.

Vi har lavet en liste over ofte stillede spørgsmål (FAQ), som vi mener vil være nyttige for dig.

Jeg er allerede abonnent. Kan jeg aktivere SkyShowtime via en partnerudbyder?

Svaret er ja.

Dette gælder både månedlige og årlige SkyShowtime-abonnementer. Opsigelsesprocessen kan dog være anderledes, hvis du har et årsabonnement eller tilmeldt via en app store.

For at aktivere SkyShowtime gennem en partnerudbyder, skal du blot registrere dig direkte hos partneren på deres hjemmeside. Du behøver ikke bekymre dig om dit SkyShowtime-abonnement hos os; vi annullerer det, når du tilmelder dig hos partnerudbyderen. Du beholder dine kontoindstillinger og din visningshistorik, når du skifter.

Hvis du ser to abonnementer på din konto, er din tidligere faktureringsperiode ikke afsluttet endnu. For eksempel, hvis du abonnerer på et månedligt abonnement den 12. september, slutter din faktureringscyklus den 12. oktober. Efter denne dato forsvinder det tidligere abonnement fra din konto.

Hvad sker der med mine nuværende tilbud, hvis jeg aktiverer SkyShowtime gennem en partnerudbyder?

Antag, at du beslutter dig for at aktivere SkyShowtime gennem en partnerudbyder i stedet for at fortsætte med dit nuværende SkyShowtime -abonnement. I så fald er det vigtigt at bemærke, at eventuelle tilbud eller rabatter, der er inkluderet i dit oprindelige abonnement hos os, ikke overføres til den nye udbyder. Denne regel gælder både for månedlige og årlige rabatter og tilbud. Når du først har skiftet, kan du heller ikke skifte tilbage, og disse rabatter og tilbud vil gå tabt for altid.

Hvornår stopper SkyShowtime med at fakturere mig?

Hvis du har et månedligt abonnement hos os, vil du kun blive opkrævet indtil slutningen af din faktureringsperiode. For eksempel, hvis du tilmeldte dig SkyShowtime den 12. september, slutter din faktureringscyklus hos os den 12. oktober. Hvis du skifter til en partnerudbyder den 1. oktober, vil din sidste betaling hos os derfor være den 12. september.

Hvis du beslutter dig for at betale forud for den årlige SkyShowtime abonnementsplan, vil din faktureringscyklus vare i 12 måneder. Hvis du f.eks. abonnerer på SkyShowtime den 19. september 2023 og foretager en fuld engangsbetaling, slutter din faktureringscyklus den 19. september 2024.

Bare så du ved det, tilbyder vi ikke refusion for den resterende abonnementsperiode.

Jeg abonnerede på SkyShowtime via App Store/Google Spil. Kan jeg aktivere min konto gennem en partner?

Ligesom enhver anden partner administrerer app-butikker din konto fuldstændigt. Hvis du vælger at tilmelde dig og betale for SkyShowtime via App Store/Google Play, skal du opsige dit nuværende abonnement, før du skifter til eller aktiverer SkyShowtime hos din nye partnerudbyder.

Lær mere om denne proces:

Når du har opsagt dit abonnement via app-butikken, skal du vente til slutningen af din faktureringscyklus, før du kan bruge dine legitimationsoplysninger til at logge ind/aktivere SkyShowtime via din nye partnerudbyder. Du beholder dine kontoindstillinger og din visningshistorik, når du skifter.

Hvis du har installeret SkyShowtime -appen på flere enheder, er det vigtigt at bemærke, at du skal slette abonnementet på den enhed, du først brugte til at tilmelde. Hvis du f.eks. først tilmeldte dig på din iOS-enhed og derefter downloadede SkyShowtime -appen på din Android-tablet, skal du opsige dit SkyShowtime -abonnement i App Store.

Tjek venligst dine fakturaer eller kontoudtog for at se, hvilken butik du har tilmeldt dig i.

Kan jeg skifte udbyder fra den ene til den anden?

Hvis du har et abonnement på SkyShowtime gennem en udbyder, men ønsker at skifte til en anden, skal du opsige dit nuværende abonnement hos din nuværende udbyder.

Din udbyder administrerer fuldstændigt din fakturering, så du skal kontakte dem for at opsige dit abonnement, før du tilmelder dig hos en ny udbyder. Hvis du skifter til en anden udbyder, skal du oprette en ny konto på SkyShowtime. For at gøre det kan du bruge den e-mailadresse, du brugte før

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg har et problem efter at have aktiveret SkyShowtime via en partnerudbyder?

Antag, at du har spørgsmål vedrørende SkyShowtime -tjenesten, såsom spørgsmål om de tekniske funktioner eller problemer med streaming af indhold online eller på SkyShowtime -appen. I så fald er du velkommen til at henvise til vores Hjælpcenter for nyttige tips.   Alternativt kan du kontakte os for yderligere hjælp.

Hvordan opdaterer jeg min betalingsmetode?

Når du aktiverer SkyShowtime via en partnerudbyder, behandles betalingen via den valgte betalingsmetode hos udbyderen og kan ikke justeres i kontosektionen på SkyShowtime-siden.

Hvis du har spørgsmål om din konto eller fakturering, bedes du kontakte din partnerudbyder direkte.