Opdatér SkyShowtime faktureringsoplysninger

Opdatering af din betalingsmetode kan gøres på forskellige måder, afhængigt af hvordan du oprindeligt abonnerede.

Jeg har tilmeldt mig på skyshowtime.com

Du kan opdatere dine faktureringsoplysninger for SkyShowtime online. Log ind på din SkyShowtime-konto, og følg nedenstående trin.

1. Klik på "Planer og betalinger".

2. Under 'Betalingsmetode' skal du klikke på 'Opdater betalingsmetode'.

3. Vælg din bank - Du vil blive omdirigeret til bankens hjemmeside for at gennemføre din betaling. Husk, at du kan ændre din betalingsmetode senere i dine kontoindstillinger.

Hvis Øget sikkerhed er aktiveret på din konto, skal du følge nedenstående trin for at slå det fra.

Deaktivér Øget sikkerhed

1.  Gå ind i "Indstillinger", og slå "Forbedret sikkerhed" fra.
  2. Vi sender en engangskode til din registrerede e-mailadresse.

3. Når du har fået koden, skal du gå til fanen "Abonnement og betaling" og vælge "Vis nu".

4. Indtast koden, så vi ved, at det er dig.

5. Til sidst skal du klikke på "Anvend".

Jeg abonnerede via app-butik

Følg disse trin for at opdatere din betalingsmetode på din iPhone eller iPad:

1. Åbn fanen ‘Indstillinger’

2. Tryk på dit navn.

3. Vælg 'Betaling og levering'. Du bliver muligvis bedt om at logge ind med dit Apple-id.

4. Tryk på "Tilføj betalingsmetode", indtast oplysningerne om den nye betalingsmetode, og tryk på "Udført".

5. Tryk på 'Rediger'.

6. Tryk på den røde sletteknap ved siden af den gamle betalingsmetode, og bekræft ved at trykke på 'Slet'.

Læs mere om ændring eller opdatering af din Apple ID-betalingsmetode.

Jeg abonnerede på Google Play Store

Følg disse trin for at redigere din betalingsmetode på Google Play:

1. På din Android-telefon skal du gå til din betalingsmetoder i Google Play.

2. Tryk på 'Tilføj en betalingsmetode'.

3. Vælg den betalingsmetode, du vil tilføje.

4. Følg instrukserne på skærmen.

Læs mere om redigering af din betalingsmetode på Google Play.

Du skal ikke bekymre dig, hvis du ser et autorisationsgebyr, når du opdaterer din betalingsmetode. Bare rolig, hvis du ser et autorisationsgebyr– det er bare en måde at kontrollere, at den betalingsmetode, du har tilføjet, er aktiv.

Nyttige links