Help Center

Sådan opgraderer eller nedgraderer du dit abonnement

Opgradering eller nedgradering af dit abonnement kan variere, afhængigt af hvordan du abonnerede oprindeligt.

Opgradering fra Standard med reklamer til Standard Plus- abonnement

Følg disse trin, hvis du tilmeldte dig direkte på SkyShowtimes websted og ønsker at opgradere fra abonnementet Standard med reklamer til Standard Plus-abonnementet:

1. Gå til afsnittet "Abonnementer og betaling".

1. Klik på indstillingen "Skift eller afmeld abonnement".

1. Du vil se "Plus-muligheden (reklamefri)" som en ikke-markeret tilføjelse i et felt.

1. Marker afkrydsningsfeltet for at vælge dette abonnement.

1. Klik på "Skift abonnement" for at bekræfte opgraderingen.

1. Opgraderingen vil derefter træde i kraft på SkyShowtimes websted. Ved opgraderinger, der udføres på tv-enheder, skal du genstarte SkyShowtime på alle dine enheder for at opgraderingen kan træde i kraft.

Nedgradering fra abonnementet Standard Plus til Standard med reklamer

Følg disse trin, hvis du tilmeldte dig direkte på SkyShowtimes websted og ønsker at nedgradere fra Standard Plus-abonnementet til abonnementet Standard med reklamer:

1. Gå til afsnittet "Abonnementer og betaling".

1. Klik på indstillingen "Skift eller afmeld abonnement".

1. Du vil se "Plus-muligheden (reklamefri)" som en markeret tilføjelse i et felt.

1. Fjern markeringen i afkrydsningsfeltet for at fravælge dette abonnement.

1. Klik på "Skift abonnement" for at bekræfte nedgraderingen.

2. Nedgraderingen vil derefter træde i kraft på SkyShowtimes websted. Ved nedgraderinger, der udføres på tv-enheder, skal du genstarte SkyShowtime på alle dine enheder for at nedgraderingen kan træde i kraft.

Opgradering eller nedgradering på din mobil

Følg disse trin, hvis du opgraderer eller nedgraderer via SkyShowtime-appen på din mobilenhed:

1. Åbn SkyShowtime-appen
  2. Klik på knappen eller på din avatar øverst til højre.
  3. Klik på "konto" øverst til højre.
  4. Klik på "Skift eller afmeld dit abonnement".
  5. Markér eller fjern markeringen af "Plus-mulighed (reklamefri)" for at opgradere eller nedgradere.

Har du brug for mere hjælp? Kontakt os.