Luo ja muokkaa SkyShowtime-profiileja

Räätälöi SkyShowtime-kokemuksesi luomalla omat profiilit kotitaloutesi jäsenille – myös pienimmille – muutamalla helpolla toimenpiteellä.

Profiilien luominen

1. Kirjaudu sisään skyshowtime.com-sivustolle tai käynnistä SkyShowtime-sovellus

2. Napsauta profiilisi avataria

3. Vieritä tai pyyhkäise oikealle ja napsauta +-merkkiä luodaksesi uuden tilin

4. Valitse avatar

5. Vastaa "kyllä" tai "ei" kysymykseen lapsiprofiilista

6. Kirjoita sitten profiilin nimi ja napsauta Valmis

Profiilien muokkaus

1. Kirjaudu sisään skyshowtime.com-sivustolle tai käynnistä SkyShowtime-sovellus

2. Valitse profiili, jota haluat muokata

3. Napsauta profiilin nimen alla olevaa kynäkuvaketta

4. Kun olet Muokkaa-valikossa, voit:

• vaihtaa profiilin avatarin

• muuttaa profiilin nimen

• Profiilin näyttökielen vaihtaminen

• Aseta lapsilukko

• Ota automaattisen toiston esikatselut käyttöön tai poista ne käytöstä – esikatselujen automaattisen toiston ottaminen käyttöön saa videot toistumaan aloitussivujen taustalla kaikilla laitteilla

• Poista profiili

Personoi SkyShowtime-kokemustasi lisää Omalla listalla