Lataa SkyShowtime-sovellus

Ensin tärkeimmät asiat. Tukeeko laitteesi SkyShowtime-palvelua?

Hienoa! Kirjaudu osoitteessa skyshowtime.com. Mene sitten alla mainittuun sovelluskauppaan ja lataa SkyShowtime-sovellus laitteeseesi.

App Store

Mene App Storeen, kun käyttöjärjestelmäsi on iOS

Google Play Kauppa

Mene Google Play Kauppaan, kun käyttöjärjestelmäsi on Android

LG Content Store

1. Avaa LG Content Store painamalla kaukosäätimesi Home-painiketta
  2. Valitse APPS (SOVELLUKSET)
  3. Valitse SkyShowtime saatavilla olevien sovellusten luettelosta
  4. Paina Install (Asenna)

Apple TV Store

1. Avaa App Store -sovellus
  2. Etsi hakusanalla "SkyShowtime"
  3. Valitse painike Hae Jos näet Avaa-painikkeen Hae-painikkeen sijasta, olet jo ladannut SkyShowtime-sovelluksen Apple TV:hen

Samsung TV -sovelluskauppa

1. Paina Smart Remote -kaukosäätimen Koti-painiketta ja siirry sitten kohtaan Sovellukset
  2. Valitse SkyShowtime-sovellus ja paina Valitse-painiketta
  3. Valitse Asenna. Kun asennus on valmis, Samsung-televisiossa avautuu valikko, josta voit avata sovelluksen tai valita kohdan Lisää kotiin

Esitys alkakoon!

Asioita, joita SkyShowtime-sovelluksessa voi tehdä

Onko sinulla ongelmia SkyShowtime-sovelluksen kanssa? Katso ohjeita kohdasta Palauta SkyShowtime-salasanasi , jos et voi kirjautua sisään eikä SkyShowtime-sovellus toimi.