SkyShowtime-sovellus ei toimi

Pätkiikö toisto, kun katsot sisältöä SkyShowtime-sovelluksessa? Älä anna toistohäiriöiden pilata tunnelmaa – kokeile alla olevia vianmääritysvinkkejämme.

1. Kokeile toistaa muita nimikkeitä

Jos TV-sarja tai elokuva, jota yrität suoratoistaa, ei lataudu, kokeile suoratoistaa muita nimikkeitä. Jos niiden toisto onnistuu normaalisti, katselemasi sisältö on luultavasti vioittunut. Kuinka korjata se? Ota yhteyttä, niin ilmoitamme siitä teknisille tiimeillemme.

1. Tarkista SkyShowtime-palvelun tila

Jos SkyShowtime ei toimi sovelluksessa tai selaimessa ja minkään TV-sarjan tai elokuvan toisto ei onnistu, luultavasti ongelma koskee koko palvelua. Tarkista Palvelun tila -sivumme. Jos ongelma on tiedossamme, siitä kerrotaan kyseisellä sivulla.

1. Kirjaudu ulos SkyShowtime-sovelluksesta

Napsauta SkyShowtime-sovelluksen etusivua, napsauta avatariasi ja sitten Tili-painiketta. Siirry sieltä kohtaan Asetukset ja valitse Kirjaudu ulos (ruudun alareuna). Odota muutama minuutti ja kirjaudu takaisin sisään.

1. Käynnistä laitteesi uudelleen

Oletko yrittänyt sammuttaa laitteen ja käynnistää sen uudelleen? Tämä peruskonsti tepsii usein.

1. Tarkista internetyhteytesi

Varmista, että Wi-Fi tai mobiilidata on käytössä ja että lentokonetila on pois päältä laitteessasi. Tarkista myös, saavatko muut laitteesi sovellukset yhteyden Internetiin.

1. Käynnistä reititin uudelleen

Jos yrität suoratoistaa sisältöä kotona ja internetyhteytesi temppuilee, kokeile käynnistää reititin uudelleen.

1. Poista SkyShowtime-sovelluksen asennus

Joskus sovelluksen asentaminen uudelleen voi käynnistää tärkeitä ohjelmistopäivityksiä. Noudata sovellusten poistamisessa laitteesi käyttöjärjestelmästä riippuen joko Android- tai iOS-ohjeita. Odota viisi minuuttia ja asenna SkyShowtime-sovellus laitteellesi uudelleen.

1. Kirjaudu ulos SkyShowtimesta kaikilla laitteilla

Hyvä keino on kirjautua ulos kaikista yhdistetyistä laitteista. Näin voit nollata synkronoinnin ja poistaa mahdolliset palvelimillemme tallentuneet vioittuneet tiedot, jotka voivat aiheuttaa toisto-ongelmia.

1. Päivitä laitteesi käyttöjärjestelmä

Käytätpä sitten älypuhelinta, tablettia tai älytelevisiota, varmista, että laitteen käyttöjärjestelmä on ajan tasalla.

Onko sinulla edelleen ongelmia? Ota yhteyttä, niin tutkimme asiaa.