Kuinka käynnistän SkyShowtime-tilaukseni uudelleen?

Voit käynnistää SkyShowtimen uudelleen kahdella tavalla. Käyttämäsi menetelmä riippuu siitä, miten olet alun perin tilannut palvelun.

Muista, että kaikki aiemmin käyttämäsi alennukset poistetaan, eikä niitä voi palauttaa.

Olen tehnyt tilauksen SkyShowtime-verkkosivustolla

Jos rekisteröidyit skyshowtime.com-sivustolla, siirry SkyShowtime-tilillesi ja valitse "Käynnistä tilaus uudelleen" Tilaukset ja maksut -välilehdellä.

Tilasin palvelun sovelluskaupasta

Jos olet tilannut SkyShowtime-tilauksen sovelluskaupasta, voit käynnistää sen uudelleen siinä sovelluskaupassa, josta ostit sen.

Tutustu virallisiin ohjeisiin, joissa selitetään tilausten käynnistäminen uudelleen sekä iOS- että Android-laitteilla:

Tämä aktivoi tilisi uudelleen ja mahdollistaa SkyShowtime-ohjelmien käytön.

Tervetuloa takaisin!