SkyShowtime-profiilin näyttökielen vaihtaminen

SkyShowtime-profiilin näyttökielen vaihtaminen on yhtä helppoa kuin 1923:n parissa viihtyminen!

Voit säätää SkyShowtimen kieliasetuksia niin, että sekä SkyShowtime-sovelluksesi että verkkokäyttöliittymäsi näkyvät valitsemallasi kielellä.

Näyttökielen asetusten säätäminen:

1. Siirry katseluprofiiliisi

2. Klikkaa avatarisi alla olevaa kuvaketta muokataksesi sitä

3. Klikkaa avattavaa valikkoa Järjestelmän kieli -kohdassa, jotta voit valita kielen. Alla on luettelo tuetuista näyttökielistä.

4. Tallenna

Valitsemaasi näyttökieltä käytetään sekä SkyShowtime-mobiili- että verkkokäyttöliittymässä, mutta se ei vaikuta sisällön ääneen tai tekstitykseen.

Tuetut näyttökielet

• albania

• bosnia

• bulgaria

• kroaatti

• tšekki

• tanska

• hollanti

• englanti

• suomi

• unkari

• norja

• puola (lector-tyyli)

• portugali (eurooppalainen)

• romania

• serbia

• sloveeni

• espanja (kastilian espanja)

• ruotsi

• slovakki

Lue lisätietoa artikkeleista Millä kielillä voin katsoa SkyShowtimea ja Tekstityksen ottaminen käyttöön.