SkyShowtime-sähköpostiosoitteen päivittäminen

Voit päivittää SkyShowtime-sähköpostiosoitteesi verkossa kirjautumalla tilillesi. Seuraa vain alla olevia ohjeita:

1. Siirry Asetuksiin ja napsauta Päivitä sähköpostiosoite.
2. Katso sähköpostista ohjeet sähköpostiosoitteesi vaihtamiseksi. Napsauta Vaihda sähköpostiosoite -painiketta.
3. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi ja napsauta Päivitä sähköpostiosoite.

Lähetämme sinulle toisen sähköpostin, jossa sinua pyydetään vahvistamaan uusi sähköpostiosoitteesi. Vahvista SkyShowtime-sähköpostisi noudattamalla sähköpostin ohjeita.

Jos olet tehnyt virheen sähköpostiosoitteessasi, kun rekisteröidyit SkyShowtime-palveluun, ota meihin yhteyttä, niin voimme auttaa sinua korjaamaan sen.

Katso lisätietoja artikkelista SkyShowtime-tilitietojen päivitys.