Sähköposti, jossa sanotaan, että SkyShowtime-tilini tiedot on päivitetty

Saitko sähköpostin, jossa kerrottiin, että SkyShowtime-sähköpostisi, -salasanasi tai -maksutapasi on päivitetty, muttet tehnyt muutosta itse?

Napsauta oikealla tai näytön alareunassa (mobiili) olevaa Ota yhteyttä -painiketta, ja tutkimme asian.

Voit lukea lisää tilitietojesi muokkaamisesta artikkelista SkyShowtime-tilitietojen päivittäminen.