SkyShowtime-salasanan vaihtaminen

SkyShowtime-salasanan voi vaihtaa kahdella tavalla.

SkyShowtime-kirjautumissivun kautta

1. Menemällä osoitteeseen skyshowtime.com/forgot.

2. Kirjoita SkyShowtime-tiliisi liitetty sähköpostiosoite ja noudata saamasi sähköpostin ohjeita uuden salasanan määrittämiseksi. Tarkista roskapostisi, jos et löydä sähköpostia postilaatikostasi.

3. Kun saat sähköpostiviestin, napsauta Palauta salasana ja tallenna uusi salasanasi.

Jos et saanut salasanan palautuslinkkiä, voit napsauttaa Lähetä uudelleen -painiketta.

Tilin asetuksissa

1. Kirjaudu SkyShowtime-tilillesi.
2. Siirry kohtaan Asetukset ja valitse Salasanan palautus.
3. Tarkista sähköpostistasi ohjeet salasanasi palauttamiseen.
4. Noudata sähköpostin ohjeita salasanasi palauttamiseksi ja tallenna se.

Millainen on vahva salasana?

Seuraavassa on muutamia vinkkejä vahvan salasanan luomiseen:

• Tee salasanastasi vähintään 10 merkkiä pitkä.

• Käytä kirjainten, numeroiden, isojen kirjainten ja erikoismerkkien yhdistelmää.

• Vältä henkilökohtaisia tietoja ja oikeita nimiä

Muista, että mitä satunnaisempi salasanasi on, sitä vahvempi se on.

Jos tarvitset lisäapua kirjautumisessa, ilmoita siitä meille .