Tilauksen korottaminen tai pienentäminen

Tilauksen korottaminen tai pienentäminen voi vaihdella sen mukaan, miten alun perin teit tilauksen.

Korottaminen Normaali mainoksilla -tilausmallista Normaali Plus -malliin

Noudata näitä ohjeita, jos rekisteröidyit suoraan SkyShowtime-sivustolla ja haluat korottaa Normaali mainoksilla -tilausmallista Normaali Plus -malliin:

1. Siirry kohtaan Sopimukset ja maksut.

1. Napsauta kohtaa Muuta tai peru sopimus.

1. Näet vaihtoehdon Plus (ei mainoksia) valitsemattomana ruudussa.

1. Valitse sopimus merkitsemällä ruutu.

1. Vahvista korotus napsauttamalla Vahvista.

1. Sen jälkeen korotus tulee voimaan SkyShowtime-sivustolla. Jos olet tehnyt korotuksen TV-laitteen kautta, sinun on käynnistettävä SkyShowtime uudelleen kaikissa laitteissasi, jotta korotus tulee voimaan.

Pienennä tilaus Normaali Plus -tilausmallista Normaali mainoksilla -malliin

Noudata näitä ohjeita, jos rekisteröidyit suoraan SkyShowtime-sivustolla ja haluat pienentää Normaali Plus -tilausmallista Normaali mainoksilla -malliin:

1. Siirry kohtaan Sopimukset ja maksut.

1. Napsauta kohtaa Muuta tai peru sopimus.

1. Näet vaihtoehdon Plus (ei mainoksia) valittuna ruudussa.

1. Pienennä sopimusta poistamalla valintaruudun valinta.

1. Vahvista muutos napsauttamalla Muuta sopimusta.

2. Sen jälkeen pienennys tulee voimaan SkyShowtime-sivustolla. Jos olet tehnyt pienennyksen TV-laitteen kautta, sinun on käynnistettävä SkyShowtime uudelleen kaikissa laitteissasi, jotta pienennys tulee voimaan.

Korota tai pienennä sopimusta mobiililaitteella

Toimi seuraavasti, jos korotat tai pienennät sopimusta mobiililaitten SkyShowtime-sovelluksen kautta:

1. Avaa SkyShowtime-sovellus.
  2. Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa painiketta tai avatartasi.
  3. Napsauta kohtaa Tili oikeassa yläkulmassa.
  4. Valitse Muuta tai peruuta sopimus.
  5. Korota tai pienennä sopimusta merkitsemällä kohta Plus (ei mainoksia) tai poistamalla merkintä.

Tarvitsetko lisää apua? Ota yhteyttä.