Centar za pomoć

Predstojeći planovi pretplate


SkyShowtime i naša zajednica neprekidno se razvijaju i zato sa zadovoljstvom najavljujemo neka predstojeća poboljšanja u usluzi SkyShowtime.

 

Sada možete da odaberete novi plan pretplate pod nazivom „Standardni sa reklamama“. Ovaj plan je podržan oglasima i pruža odličan odnos kvaliteta i cene. Omogućava pristup sjajnom katalogu sa nekima od najboljih zabavnih sadržaja na svetu i još je pristupačnija opcija za zabavu za celu porodicu.

 

Plan pretplate Standardni sa reklamama dostupan je na više od 20 tržišta, uključujući Albaniju, Andoru, Bosnu i Hercegovinu, Bugarsku, Hrvatsku, Češku, Dansku, Finsku, Mađarsku, Kosovo, Crnu Goru, Severnu Makedoniju, Norvešku, Holandiju, Poljsku, Portugaliju, Rumuniju, Srbiju, Slovačku, Sloveniju, Španiju i Švedsku.

 

Ako ste već pretplatnik, naziv aktuelnog plana pretplate promenjen je u Standardni Plus (koji će biti bez reklama*) i on omogućava da gledate SkyShowtime TV serije i filmove kao i ranije. Vaš plan ostaje isti, ali je rebrendiran kao Standardni Plus. 

 

Standardni Plus

Standardni sa reklamama

Oglašavanje trećih stranaNeDa
SkyShowtime promotivni trejleri

Da

Da
Video

HD

HD
AudioStandardniStandardni
Istovremeni strimovi

2

1
Preuzimanja

30 

(Filmovi i epizode)

0
Kompletan asortiman zabave (blokbasteri, nove i ekskluzivne serije, lokalni originalni program) DaDa
* Može da obuhvati promotivne trejlere za SkyShowtime filmove i serije.    
 

 Ako želite da saznate više o aktuelnim lokalnim cenama, pogledajte na skyshowtime.com.  


Da li vam je ovo pomoglo?