Inhoud downloaden op je apparaat

Wil je hulp bij het onder controle houden van je bingewatching-gewoonten? Wij kunnen hierbij helpen.

Als je het Standard Plus-abonnement van SkyShowtime hebt, kun je tot 30 tv-programma's en films downloaden naar je apparaat en ze offline bekijken, waar en wanneer je maar wilt.

SkyShowtime-inhoud downloaden

Hier zie je een eenvoudig overzicht van hoe je SkyShowtime-inhoud kunt downloaden:

1. Download de SkyShowtime-app op je apparaat.
  2. Meld je aan met je SkyShowtime-accountgegevens.
  3. Kies het tv-programma dat of de film die je wilt downloaden.
  4. Klik op 'Downloaden'.

Niet alle titels kunnen worden gedownload, en je kunt maximaal 30 downloads op al je geregistreerde apparaten hebben.

De downloads blijven 48 uur op je apparaat staan vanaf de eerste keer dat je ze bekijkt of 30 dagen als je ze nog moet afspelen.

Je kunt een titel zo vaak downloaden als je wilt zolang hij nog beschikbaar is op SkyShowtime.

Je SkyShowtime-downloads vinden

1. Meld je in bij je SkyShowtime-app.
  2. Selecteer het profiel dat je hebt gebruikt om de inhoud te downloaden.
  3. Klik op de pijl naar beneden onderaan het scherm.
  4. In dit gedeelte zie je je opgeslagen downloads.

Je kunt ook een kijklijst maken om je kijkervaring verder te personaliseren en SkyShowtime-content op je tv bekijken.