De weergavetaal van je SkyShowtime-profiel wijzigen

Het wijzigen van de weergavetaal van je SkyShowtime-profiel is net zo eenvoudig als verslaafd raken aan het tv-programma 1923!

Je kunt de weergavetaalinstellingen van SkyShowtime aanpassen, zodat zowel je SkyShowtime-app als de webgebruikersinterface in de taal van je keuze worden weergegeven.

Ga als volgt te werk om de instellingen van je weergavetaal aan te passen:

1. Ga naar je weergaveprofiel

2. Klik op het potloodpictogram onder je avatar om het te bewerken

3. Klik in 'Systeemtaal' op het vervolgkeuzemenu om een taal te kiezen. Zie hieronder voor een lijst met ondersteunde weergavetalen

4. Opslaan

De weergavetaal die je selecteert, wordt toegepast op zowel je mobiele SkyShowtime- als webgebruikersinterface, maar heeft geen invloed op de audio of ondertiteling van de inhoud.

Ondersteunde weergavetalen

• Albanees

• Bosnisch

• Bulgaars

• Kroatisch

• Tsjechisch

• Deens

• Nederlands

• Engels

• Fins

• Hongaars

• Noors

• Pools (Lectorstijl)

• Portugees (Europees)

• Roemeens

• Servisch

• Sloveens

• Spaans (Castiliaans)

• Zweeds

• Slowaaks

Voor meer informatie zie In welke taal kan ik SkyShowtime kijken? en Ondertiteling inschakelen.