Hoe stap je over op het jaarlijkse betalingsplan

Overschakelen naar een ander betalingsplan op de website

Als je je in eerste instantie hebt aangemeld via onze website skyshowtime.com en wilt overstappen op het jaarlijkse betalingsplan, moet je eerst je huidige maandelijkse betalingsplan opzeggen. Daarna kun je het inschrijvingsproces herhalen en het jaarlijkse betalingsplan selecteren tijdens het aanmeldingsproces.

Overschakelen naar een ander betalingsplan in de App Store

Als je wilt overschakelen van het maandelijkse naar het jaarlijkse betalingsplan, volg je deze eenvoudige stappen:

1. Open de app 'Instellingen' op je apparaat.
  2. Tik op je naam en selecteer dan 'Abonnementen'.
  3. Selecteer het SkyShowtime-abonnement.
  4. Klik op de knop 'Abonnement annuleren'.
  5. Bevestig de annulering.
  6. Meld je aan voor een jaarabonnement.

Overschakelen naar een ander betalingsplan in de Google Play Store

Ga als volgt te werk om over te schakelen van het maandelijkse naar het jaarlijkse betalingsplan:

1. Open de Google Play Store op je apparaat.
  2. Tik rechtsboven op de avatar, ga naar 'Betalingen en abonnementen' en selecteer 'Abonnement'.
  3. Selecteer het SkyShowtime-abonnement.
  4. Klik op de knop 'Abonnement annuleren'.
  5. Bevestig de annulering.
  6. Meld je aan voor een jaarabonnement.