Hjelpesenter

Opprett og rediger SkyShowtime-profiler

Tilpass SkyShowtime-opplevelsen din ved å lage profiler for hvert av husstandsmedlemmene dine, inkludert de små, i noen få enkle trinn.

Lag profiler

1. Logg inn på skyshowtime.com eller start SkyShowtime-appen

2. Klikk på profilavataren din

3. Rull eller sveip til høyre, og klikk deretter på plusstegnet for å opprette en ny konto

4. Velg en avatar

5. Velg "ja" eller "nei" ved spørsmålet Barneprofil

6. Skriv deretter inn profilnavnet og klikk "Ferdig"

Rediger profiler

1. Logg inn på skyshowtime.com eller start SkyShowtime-appen

2. Velg profilen du vil redigere

3. Klikk på blyantikonet under profilnavnet

4. En gang i 'Rediger'-menyen kan du:

• Endre profilavataren

• Rediger profilnavnet

• Endre visningsspråket for profilen

• Sett opp foreldrekontroller

• Slå forhåndsvisninger av forhåndsvisninger av forhåndsvisninger på eller av - Hvis du aktiverer "Forhåndsvisninger autoplay", spilles videoer av i bakgrunnen på destinasjonssider på alle enheter

• Slett profilen

Tilpass SkyShowtime-opplevelsen din enda mer med "Min liste"