Last ned SkyShowtime-appen

For det første: Er enheten din en SkyShowtime-støttet enhet?

Flott! Registrer deg på skyshowtime.com Gå deretter til appenes butikker som er oppført nedenfor for å laste ned SkyShowtime-appen på enheten din.

App-Store

Gå til Apps Store for iOS

Google Play Store

Gå til Google Play Store for Android

LG Content Store

1. Trykk på "Hjem" -knappen på fjernkontrollen for å starte LG Content Store
  2. Velg "APPS"
  3. Velg SkyShowtime fra listen over tilgjengelige apper
  4. Trykk "Installer"

Apple TV-butikk

1. Åpne App Store-appen
  2. Søk etter "SkyShowtime"
  3. Velg "Hent"-knappen. Hvis du ser "Åpne" -knappen i stedet for "Get" -knappen, betyr det at du allerede har lastet ned SkyShowtime-appen på Apple TV

Samsung TV Apps Store

1. Trykk på "Hjem" -knappen på Smart Remote, og naviger deretter til Apps
  2. Velg SkyShowtime-appen og trykk på "Velg"-knappen
  3. Velg "Installer". Etter at installasjonen er fullført, vises en meny for å "Åpne" appen eller "Legg til hjemme" på Samsung TV-en din

La showet begynne!

Ting du kan gjøre i SkyShowtime-appen

Har du problemer med SkyShowtime-appen? Se Tilbakestill SkyShowtime-passordet ditt hvis du ikke kan logge på og SkyShowtime-appen min ikke fungerer for tips om hvordan du fikser det.